Mads Jørgensen bliver i Marienlyst

Mads Jørgensen tiljubles efter et mål direkte på frispark mod Næsby i efteråret, men har alligevel overskud til at kigge direkte ind i fotografens linse. Foto: Peter Leth-Larsen

Mads Jørgensen bliver i Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årig dødbold-specialist vil kæmpe med om oprykning til 1. division

FODBOLD: 19-årige Mads Jørgensen bliver i Marienlyst og kæmper med om oprykningen til 1. division frem til sommer, meddeler klubben ved Fynsværket.

Mads Jørgensen kom i sommer fra OB's U18-ligahold og selv om OB har luftet ud på et centrale pladser på banen med tabet af Frederik Tingager og Izunna Uzochukwu, har Mads Jørgensen valgt at spille videre i Marienlyst.

Han kan spille både midterforsvar og central midtbanespiller, hvor han med sit eminente spark til bolden er en vigtig del af holdets opspil samtidig med, at han er en trussel ved alle dødbolde med sit kliniske spark til kuglen.

'Mads har spillet stærkt og lægger på fra kamp til kamp.. Der er store udviklingsmuligheder og det er super, han har valgt at tage et halvt år mere hos os, også selv om der har været bud efter ham fra højere niveau.", fastslår Marienlyst på sin Facebook-side.

Den offensive midtbanemand Simon Haages fortsætter også efter skiftet fra Næsby i sommer. Den tidligere BSV- og Hvidovre-spiller er stadig kun 22 og har kun været brugt sporadisk.

Simon har primært været brugt som indskifter, men har gjort det godt i de kampe har har været med i. Han er stadig ung og kan stadig lægge en masse på sit spil. Med den indsats, han lægger for dagen til træning, skal det nok komme, skriver Marienlyst.

Mads Jørgensen bliver i Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce