Fjerde og sidste runde af den fynske del af DBU Pokalen spilles tirsdag og onsdag. Tåsinge får besøg af OKS, og der er arrangeret våde tiltag for at få folk på stadion.

Fodbold: Tirsdag aften spilles sidste runde af den fynske del af DBU's pokalturnering. 16 hold er tilbage, hvoraf to er fra Danmarksserien, syv er fra Fynsserien, tre er fra Serie 1, tre er fra Serie 2, og et enkelt - Thurø - er fra Serie 3. Thurinerne får fint besøg af Otterup fra Fynsserien og skal derfor være mere end vakse ved havelågen for at klare sig videre til den nationale del af turneringen.

Kampe i denne runde

Tirsdag klokken 18.30Thurø (S3) - Otterup (FS)

Sanderum (S2) - Tarup/Paarup (DS)

Broby (S1) - Allesø (S1)

Fraugde (S2) - Marstal (FS)

Marslev (S2) - KRFK (FS)

Langeskov (FS) - Krarup/Espe (FS)

Tåsinge (S1) - OKS (FS)

 

Onsdag klokken 18.30

Årslev (FS) - B1913 (DS)

Serie 3-holdets naboer fra Tåsinge, som har spillet en fin sæson i Serie 1 med en femteplads til følge, får besøg af OKS, der var tæt ved at rykke op i Danmarksserien.

- Jeg holder meget af pokalturneringen, og når de store møder de små, kan alt ske, siger Tåsinges træner, Michael "Malala" Sørensen, der var i Marstal for at se OKS' seneste kamp.

- Det er et rigtig godt hold, der spiller noget god fodbold, og vi kan komme til at få en røvfuld. Men hvis vi rammer dagen, tror jeg også, at vi kan drille dem, siger han.

Mål udløser øl

Som det ofte er, når de højtliggende hold kommer på besøg hos de mindre klubber i pokalturneringen, bliver kampen på Tåsinge også gjort til noget særligt på stadion. Der vil i dagens anledning blive mulighed for at købe fadøl, og det er skruet sammen på en måde, så der er happy hour fra klokken 17 til 18 og gratis øl, når hjemmeholdet scorer.

- Der bliver gjort noget ud af det, og det er sæsonens sidste kamp, så jeg håber, der kommer mange mennesker og kigger, siger Michael Sørensen.

De, der kommer, vil ifølge træneren opleve et hjemmehold, der vil kæmpe for hver eneste bold for at blive i pokalturneringen.

- Vi skal hvert fald kunne se hinanden i øjnene efter kampen og sige, at vi var der, og vi gav alt, hvad vi kunne, siger han.

Bundniveau skal hæves

Michael Sørensen kan godt se muligheder i at møde et hold, der spiller en enkelt række over det, han selv står i spidsen for.

- Der er selvfølgelig forskel. Det er der ingen tvivl om. Men jeg glæder mig til at se, om vi kan spille med, og hvis vi på sigt skal være med i toppen af Serie 1, så er det meget godt at se sig an mod et bedre hold, siger han.

Han fortæller, at holdets problem har været et for lavt bundniveau, fordi der er mange unge spillere i truppen.

- Når de har en dårlig dag, så kan den være rigtig dårlig, og selv om vi har fået hævet bundniveauet, så er det stadig der, vi skal blive dygtigere og mere stabile, siger Michael Sørensen.

Tåsinge-OKS tirsdag klokken 18.30

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Odenseredaktionen, hvor jeg skriver om stort og småt i byen og kommunen.