Lynhurtig OB-teenager gjorde forskellen på ny

Indskiftede Mathias Jørgensen sendte søndag eftermiddag kuglen i nettet ned mod de mest engagerede OB-fans og startede comebacket for striberne. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Lynhurtig OB-teenager gjorde forskellen på ny

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mathias Jørgensen scorede for anden kamp i træk for OB, da han blev sendt ind mod SønderjyskE. Han fik bare en halvleg på banen, men blev alligevel kåret til kampens spiller.

Fodbold: For anden kamp i træk blev 17-årige Mathias Jørgensen skiftet ind, mens OB var bagud 2-0. Og for anden kamp i træk scorede han efter at have været på banen i få minutter.

Det er gået stærkt for Mathias Jørgensen, som er blevet en spiller, mange OB-fans efterspørger i startopstillingen. Fordi han har bevist sig.

Men han var ikke blandt Jakob Michelsens udvalgte til hjemmekampen mod SønderjyskE søndag, hvor han sad på bænken indtil pausen.

Herfra kunne stortalentet se, at OB'erne ikke kunne få den offensive strategi til at lykkes som planlagt:

- Vi skal spille noget mere ned bag deres forsvar (i første halvleg, red.). Det er et hold, der står højt og som vi kan ramme bag deres bagkæde. Det får vi ikke gjort godt nok i første halvleg. Vores spil på kuglen var egentlig okay, men vi bliver så også fanget nogle dumme steder den anden vej, sagde Mathias Jørgensen efter kampen til Sport Fyn.

Kampens bedste

Der skete noget, da 25'eren blev skiftet ind i halvlegen. Igen. For akkurat som i kampen mod Vendsyssel FF i første runde tilførte Mathias Jørgensen offensiven en ekstra dimension med sine skarpe, eksplosive dybdeløb. Og det var tydeligt, at holdkammeraterne søgte at sende kometen afsted.

Den unge angriber ved da også godt selv, at han har noget ekstra at tilføre holdet, når han bliver sat ind:

- Selvfølgelig gør jeg det, for det er en af mine spidskompetencer at gå dybt og bruge min fart. Vi havde talt om, at vi skulle ned bag dem, og der kan jeg komme ind og gøre ondt, som vi også får set i dag. At jeg så også bidrager med et mål, det er selvfølgelig rart, sagde Mathias Jørgensen.

Det lykkedes han med efter 58 minutter. Anders K. Jacobsen sendte sin makker i dybden, og Mathias Jørgensen takkede for tilbuddet ved at lægge bolden iskoldt ind ved den fjerneste stolpe.

Det reducerede SønderjyskEs føring til 2-1 og bragte OB tilbage i opgøret.

Og så indbragte det Mathias Jørgensen titlen som man of the match på stadion, selv om han kun fik 45 minutter på banen.

Lynhurtig OB-teenager gjorde forskellen på ny

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce