Kontoen åbnet: Næsby fik de første point i kampen for overlevelse

Pelle Weber var med sit mål med til at sikre Næsby de første point. Arkivfoto: Robert Wengler

Kontoen åbnet: Næsby fik de første point i kampen for overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nul point og en sidsteplads var Næsby Boldklubs udgangspunkt i nedrykningsspillet i 2. division. Men med en sejr i forårspræeieren er kontoen nu åbnet og håbet lysegrønt.

Fodbold: Næsby Boldklub fik den bedst tænkelige start på nedrykningsspillet i 2. division, da holdet slog Brønshøj med 3-1 lørdag eftermiddag og åbnede pointkontoen.

Fynboerne havde ellers et svært udgangspunkt at arbejde med, da holdet havde fået nul point med til foråret, hvor fynboerne begyndte på sidstepladsen i spillet om nedrykning. Men holdet og dets nye træner Kristoffer Johannsen fik altså en drømmestart med de første tre point i en kamp, som var præget af en strid vind.

Næsby begyndte i modvind, men havde alligevel godt styr på kampen, og efter 39 minutter kom holdet også foran efter et hjørnespark og et par returbolde. Pelle Weber var manden, der fik kuglen i kassen. Der efter havde Brønshøj bedre held med at presse på med vinden i ryggen, og kort før pausen fik sjællændernes Mads Rønne udlignet med hovedet via overliggeren og keeperens ryg.

Der skal bygges videre

I anden halvleg havde Næsby flere gode chancer og efter 56 minutter kom fynboerne også foran igen, da Nicklas Stockholm var hurtig på en returbold. Med ti minutter igen og efter flere chancer til begge mandskaber fik Næsby lukket kampen, da Martin Lund vekslede et straffespark til mål og slutstillingen 3-1.

Og den nye - og ubesejrede - træner Kristoffer Johannsen var naturligvis glad for pointene efter kampen.

- Nu er vi på tavlen. Det er klart, at regnskabet skal gøres op langt senere, men der er forhåbentlig noget perspektiv i sådan en sejr. Holdet har tydeligvis haft et rigtig svært efterår, og det har sat spor hos alle i klubben. Det har ikke været sjovt, men nu skal vi se frem og bruge den her kamp til at lægge ovenpå, sagde han.

Kontoen åbnet: Næsby fik de første point i kampen for overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce