Kendt ansigt siger farvel

Timmi Johansen har været godt rundt i fodboldlandskabet. Her optræder han - til venstre - for OB's andethold i en kamp mod FC Fyn og angriberen Pelle Weber. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Kendt ansigt siger farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Timmi Johansen vælger at stoppe i Marienlyst på grund af manglende tid. Hasan Kuranyi med fortid i OB vender tilbage fra Tyrkiet.

Fodbold: En omskiftelig karriere ser ud til at rinde ud - i hvert fald på divisionsplan.

Timmi Johansen, 30, vælger at stoppe med elitebold i Boldklubben Marienlyst.

Det meldte cheftræner Carsten Hemmingsen før træningen blev indledt mandag på Windelsvej.

- Timmi vælger at trappe ned, fordi han ikke kan få det hele til at hænge sammen tidsmæssigt, sagde Hemmingsen om spilleren, der har familiære hensyn ved siden af fodbolden, hvor navnet har været en fast del af scenen i et dusin år.

Timmi Johansen er en type, der på de bedste dage står for dynamik og styrke i duelspillet, og de klingende nærkampe har ofte præget eksempelvis de fynske lokalopgør.

Johansen blev kendt i sin tid i Hvidovre, hvor han under den daværende fynske træner Steen Nedergaard udviklede sig så godt, at han fik en kontrakt i hollandske Heerenveen, inden turen gik hjem til OB til en fuldtidskontrakt.

Backen røg til norske Stabæk, før turen gik "hjem" til ophold i først Næsby Boldklub og nu Marienlyst.

født 8. maj 1987 i Rødovre) er en dansk fodboldspiller, som i øjeblikket spiller for Stabæk. Før det spillede han for Hvidovre IF, Viborg FF og Odense Boldklub.

I april 2013 skiftede han til den norske klub Stabæk.[

Plato som afløser

Marienlyst har dog andre trumfer i truppen.

Den ægte venstre back Lasse Plato er kommet til fra Næsby og kan umiddelbart gå ind på divisionsholdet. Jens Riis, der kæmpede med Timmi Johansen om venstre backpladsen i efteråret, plejer stadig genoptræningen efter en korsbåndsskade.

Træner Hemmingsen kan dog glæde sig over, at den ægte forsvarer Jack Nielsen er kommet tilbage fra Dalum, og Nielsen kan dække flere pladser - også venstre back.

Desuden er Hasan Kuranyi, der er vokset op i OB's ungdomsafdeling og en overgang havde en kontrakt i ådalen, nu vender tilbage fra et ophold i tyrkisk fodbold. Kuranyi rundede Næstved før det, men vil nu prøve at etablere sig igen på divisionsplan i Danmark.

Kuranyi har god fysik og er på samme vis forsvarer og kan være et alternativ til de hærdede Nicolai Kehling og Lasse Thomsen.

Spasojevic igen

I front glæder Hemmingsen sig til, at den stærke angriber Sandro Spasojevic vender tilbage, nu hvor genoptræningen efter en korsbåndsskade er ved at være afsluttet, så det kun er kamptræning og spil, der kan bringe topformen tilbage.

Marienlyst råder over løbestærke typer som Jonas Hansen, Jonas Hvilsom og Mads Hansen, som kan levere et stærkt presspil.

Og der bliver godt brug for al arbejdskraft i foråret i oprykningsslutspillet. Før starten ligger Hvidovre og Kjellerup på de to pladser, der giver direkte oprykning, men Marienlyst og flere andre hold er er lige i ryggen, mens Middelfart skal godt fra start for at holde trit.

På målmandspladsen vil teknisk sikre Jeppe Kirk med de fine boldfødder givet være førstevalg, og Marienlyst har fået tilgang af den unge Dalum-reserve, der vil teste sine evner som alternativ.

Marienlyst spiller den første træningskamp om et par uger, og premieren er lørdag den 17. marts ude mod FC Sydvest i Tønder, men allerede i anden runde kommer traditionsrige Frem til Windelsvej med de altid kåde og talrige fans som følgesvende.

Kendt ansigt siger farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce