Kæmper for pokalfinale: Odense Q mod fynsk EM-sølvvinder

Marie Maj Madsen i aktion for Odense Q i en tidligere kamp mod Brøndby. Hun er optaget af arbejde i Spanien og kan ikke være med i lørdagens pokalsemfinale mod Kolding Q. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Kæmper for pokalfinale: Odense Q mod fynsk EM-sølvvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Q møder Kolding Q og den fynske landsholdsmålmand Stina Lykke i pokalsemifinalerne, der spilles over to kampe.

Fodbold: Odense Q kan lørdag klokken 13.00 tage det første skridt mod en plads i pokalfinalen, når de fynske kvinder gæster Mosevej Kunstgræsbane for at møde Kolding Q i den første af to pokalsemifinaler. Returkampen spilles lørdag 17. marts på Marienlystcentrets kunstgræsbane i Odense.

Begge hold har kvalificeret sig til forårets ligaslutspil for de seks bedste hold, hvor Kolding Q ligger på fjerdepladsen, mens Odense Q er nummer seks.

- Kolding har forstærket sig i vinterpausen, men det, vi har arbejdet med hen over vinteren, ser fornuftigt ud. Nu skal det stå sin prøve, siger Steen Hansen, assistenttræner for Odense Q.

Kolding Q har blandt andre den fynske landsholdsmålmand og EM-sølvvinder Stina Lykke i truppen. Hun er netop kommet hjem fra Portugal, hvor landsholdet spillede Algarve Cup. Desuden har Kolding fået tilgang af den tidligere Næsby-topscorer Kamilla Ørskov Jensen. Christian Eriksens 22-årige lillesøster, Louise Eriksen, er også blandt profilerne hos Kolding.

Kolding Q vandt i efteråret begge kampe mod Odense Q, men det var tætte kampe, hvad resultaterne 3-1 og 3-2 da også indikerer.

- Vi skal spille vores chance, og vi håber, at vi kan blive bedre til at afgøre de tætte kampe, siger Steen Hansen.

Odense Q må undvære Marie Maj Madsen, der er på arbejde i Spanien, og Malaika Din Hashmi, der er blevet trådt over foden. Lærke Bruun har været en tur i udlandet og sidder på bænken.

Udebanemål tæller dobbelt i tilfælde af uafgjort samlet efter de to kampe, så det er bedre for Odense Q at spille 1-1 end 0-0 i Kolding.

- Vi vil gribe kampen an på stort set samme måde, uanset om vi spiller hjemme eller ude. Men vi er klar over, at vi har en mulighed mere, siger Steen Hansen.

Odense Q vandt i pokalkvartfinalen 24. februar 4-3 efter straffesparkkonkurrence ude over FC Damsø, mens Kolding Q ubesværet gik videre med en sejr på 9-0 ude over Hillerød.

I den anden pokalsemifinale mødes Brøndby og VSK Aarhus.

Kæmper for pokalfinale: Odense Q mod fynsk EM-sølvvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce