Jonas Flindt Rasmussen slutter med manér på Færøerne

Anfører Jonas Flindt Rasmussen med pokalen, da KI Klaksvik sidste år vandt den færøske pokalturnering. I år blev det til sølvmedaljer for KI Klaksvik i den færøske liga. Foto: Jens Bertel Rasmussen

Jonas Flindt Rasmussen slutter med manér på Færøerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter seks år i færøsk fodbold vender den tidligere Svendborg-spiller Jonas Flindt Rasmussen hjem. Han sluttede med sølv og blev kåret til årets spiller i KI Klaksvik.

Fodbold: Efter endnu en succesfuld sæson i færøsk fodbold vender den tidligere Svendborg-spiller Jonas Flindt Rasmussen hjem til Danmark efter i alt seks år på Færøerne. I sidste runde, der blev afviklet i weekenden, vandt KI Klaksvik med Jonas Flindt Rasmussen på holdet 3-1 over NSI Runavik, der har den tidligere FC Fyn-træner Anders Gerber som træner. Dermed slutter Klaksvik som nummer to efter Vikingur, der genvandt mesterskabet.

28-årige Jonas Flindt Rasmussen, der er søn af den kendte Svendborg-advokat Jens Bertel Rasmussen, blev under afslutningsfesten valgt til årets spiller i Klaksvik af klubbens fangruppe "Den blå bølge".

Der gik kun 26 mål ind i 27 kampe hos Klaksvik, som dermed havde rækkens bedste forsvar med Jonas Flindt Rasmussen som en af klipperne. I sidste sæson var han nomineret til årets forvarsspiller og blev nummer to i afstemningen.

- For mig har det været en fantastisk fodboldrejse med seks dejlige år på Færøerne med guld med B36 i 2011 og pokaltitel med KI i 2016 samt sølv med KI både i 2016 og 2017. To gange har jeg spillet europæisk fodbold mod nordiske Linfield (med B36 i 2012, red.) og AIK Stockholm. Det var oplevelser, jeg aldrig vil glemme, siger Jonas Flindt Rasmussen og fortsætter:

- Det har været en ære at være anfører tre år i KI, og jeg ved jo, at det er meget sjældent, at en ikke-færing får æren af at være anfører.

Tilbud om lønforhøjelse

Jonas Flindt Rasmussen, der under opholdet i Klaksvik er blevet uddannet i sportsforretningen Intersport, er blevet tilbudt lønforhøjelse i klubben, men han har valgt at vende hjem til Danmark. 

- Selvom KI har fremsat tilbud om en ny toårig kontrakt og forhøjet beløbet flere gange, har jeg sammen med min kæreste Stine besluttet, at nu skal det være slut her på Færøerne, og vi skal hjem til Danmark permanent. Nu er det familien, der skal have første prioritet, siger Jonas Flindt Rasmussen, der sammen med Stine har datteren Emilie på et år.

- Jeg har haft en masse eventyrlige oplevelser og mødt mange dejlige mennesker og både Stine og jeg har fået oplevelser og venner for livet. Det har været et uforglemmeligt eventyr både fodboldmæssigt og oplevelsesmæssigt, og så må vi se, hvad der fremover kan afses af tid til fodbolden. Jeg har allerede fået kontakter fra danske divisionsklubber, men nu skal jeg først hjem og have installeret min dejlige familie med min kæreste Stine og vores lille dejlige pige Emilie, siger Jonas Flindt Rasmussen, der 7. november fylder 29 år.

Indtil 2010 spillede han for Svendborg, og herefter har han spillet for Hvidovre, Nybergsund i Norge, hvor han blev topscorer, og de færøske klubber B36 Torshavn og KI Klaksvik.

Jonas Flindt Rasmussen slutter med manér på Færøerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce