OB's Jens Jakob Thomasen blev ikke udtaget

FODBOLD: Den tidligere Næsby- og OB-spiller Jacob Rasmussen er blevet udtaget til Åge Hareides ligalandshold, der i april skal til Abu Dhabi.

Til gengæld blev der ikke plads til Jens Jakob Dyhr Thomasen, der har været med på U21-landsholdet. Til gengæld er Silkeborgs højreside Jens Martin Gammelby og Robert Skov begge udtaget.

Jacob Rasmussen har gjort indtryk på forskellige pladser hos Rosenborg og har senest spillet defensiv midtbane i Trondhjem og spillet europæiske kampe efter tiden i FC Schalke 04's akademi og en kort afstikker til St. Pauli, hvor det gik mindre godt.

Overraskende er udtagelsen af Randers-profilen Bashkim Kadrii, der har haft store problemer med to korsbåndsskader i karrieren hos OB og FCK.

Danmark spiller i Abu Dhabi mod Sverige og en anden endnu ukendt nation og ligalandsholdet vil være springbræt til det rigtige landshold, der skal til VM i Rusland.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.