Rutineret forsvarskæmpe forlader Dalum

FODBOLD: Den 29-årige forsvarskæmpe Jack Nielsen vender i det kommende forår tilbage til Marienlyst for at hjælpe med i kampen om oprykning til 1. division, meddeler klubben.

- Han er rutineret og har spillet kampe uanset, hvor han har været, og der findes ikke så mange af de erfarne spillere mere som tidligere, hvor mange af dem fortsatte til de var 35, siger sportslig koordinator Simon Stasiak til Sport Fyn.

Jack Nielsen forlader Dalum efter to år i klubben og vender tilbage til klubben på Windelsvej, hvortil han blev hentet fra Assens FC i 2010 og i første omgang spillede i fem år.

Han kan spille alle pladser i forsvaret og kan sparke med begge ben. For nylig hentede Marienlyst Næsby-backen Lasse Plato til venstresiden, hvor Jens Riis stopper på grund af en korsbåndsskade. I hvert fald i første omgang.

- Jack har langt over hundrede førsteholdskampe for os og det betyder noget at have nogen med hjerte i klubben, selv om han ikke helt er egen avl, siger Simon Stasiak.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.