INDEFODBOLDSTÆVNET: BAG BANDEN

Kevin Nielsen. Foto: Helge Rasmussen

INDEFODBOLDSTÆVNET: BAG BANDEN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagens spiller: Sylvester Henriksen. Bor i Skt. Klemens, startede i Dalum som fireårig og er i U11-alderen pågående, hurtig og teknisk stærk. Med et langt fra koldt venstreben og en kølig fodboldhjerne pakket ind i et pandebånd. Nok ikke helt tilfældigt, for Sylvester er nevø til en vis Bo Henriksen, der også styrede lokkerne på den vis som spiller.

Det bliver ikke i år, at Allesøs U11-spiller Tobias Olsen vinder stævnet. På tilskuerpladserne sad farfar, Willy Olsen, og far, Mark Olsen. De kan givet give gode råd om, hvordan man kommer til tops. I 1962 vandt lille Allesø og Willy juniorrækken i Fyns Forum. Mark Olsen vandt som drengespiller en generation senere.

Nej. Treårige Charlie var ikke med på banen men hyggede sig på far Martin Missers arm. Men det kommer han til. At spille altså, sagde Misser senior, der selv nu nøjes med to gange old boys-bold om ugen. Charlies farfar hedder Eigil Misser, B1913's højre wing i guldaldertiden.

Kevin Nielsens søn går på Hjalleseskolen, så hvorfor ikke styre skoletropperne, når nu skorstensfejerfirmaet var ferielukket? B1913, B1909, B67 og Marienlyst spillede Kevin Nielsen selv for. Nu om dage nyder han at træne Kerteminde-gutterne i Serie 1.

En rigtig øv-dag. Sådan opsummerede B1909's Johnny Svane situationen for sine U11-drenge efter blot en vundet puljekamp. Resten tabt. Svane er blot en af mange stille, rolige og realistiske trænere, der glimrer med fornuftig tale og trøst.

Dagens mål: Bolde kan bankes ind, heades ind eller føles ind. Fra tæt hold eller langt ude fra. Spurvelundskolens U12-keeper Frederik Dyrup Jensen viste mod og sublim sparketid ved 1-0 scoringen mod Otterup. Fra eget målfelt med et halvtliggende, perfekt udført vristspark med højrepoten, så bolden hoppede en enkelt gang inden mødet med nettet.

Hvor var Palle Christensens gennem utallige år velklingende stemme i Hal 1? En rygoperation forhindrede stemmens brug på stævnets anden dag. Søren Godskesen håber stadig på OKS-kæmpens deltagelse. Meldingen er klar fra stævnelederen og dennes højre hånd, Jørn Broe: God bedring og vi ses forhåbentlig.

Dagens nedtur: Rasmus Rask Skolens U 12-drenge røg ud i puljen efter OB og Spurvelundskolen. De tre foregående år hev de en første-, en anden- og en tredjeplads med hjem til Bellinge og omegn.

B1909-træner Johnny Svane måtte trøste sine nederlagsramte drenge. Foto: Helge Rasmussen
B1909-træner Johnny Svane måtte trøste sine nederlagsramte drenge. Foto: Helge Rasmussen
Martin Misser med  sønnen Charlie, kommende stævnedeltager. Foto: Helge Rasmussen
Martin Misser med sønnen Charlie, kommende stævnedeltager. Foto: Helge Rasmussen
Sylvester Henriksen, U11-spiller fra Dalum med gyldent venstreben og fodboldhjernen på plads.  Foto: Niels Svalebøg.
Sylvester Henriksen, U11-spiller fra Dalum med gyldent venstreben og fodboldhjernen på plads. Foto: Niels Svalebøg.
Willy, Tobias og Mark Olsen. Tre generationer, hvor kun yngstemanden mangler at vinde FS-Stævnet.  Foto: Niels Svalebøg.
Willy, Tobias og Mark Olsen. Tre generationer, hvor kun yngstemanden mangler at vinde FS-Stævnet. Foto: Niels Svalebøg.

INDEFODBOLDSTÆVNET: BAG BANDEN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce