Hjælp fra Varde: Sen udligning giver redningsplanke til Odense Q

Så var der endelig noget at juble over for Odense Q, der her fejrer en scoring af Sille Struck i hjemmekampen mod Fortuna Hjørring i august. Odense Q er efter Vejles uafgjorte kamp mod Varde kommet et stort skridt nærmere forårets medaljeslutspil. Foto: Kim Rune

Hjælp fra Varde: Sen udligning giver redningsplanke til Odense Q

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle spillede kun uafgjort 3-3 hjemme mod bundholdet Varde, og dermed kan Odense Q undgå nedrykning fra ligaen, hvis Brøndby vinder hjemme over Vejle i sidste runde.

Fodbold: Odense Q har fået en uventet redningsplanke i bestræbelserne på at undgå nedrykning fra den bedste kvinderække. Efter lørdagens nederlag på 0-2 til BSF, som var Odense Q's sidste kamp, så det sort ud, da Vejle blot skulle vinde hjemme over bundholdet Varde for at gå forbi Odense Q på sjettepladsen. De seks bedste hold fortsætter til forårets medaljeslutspil, mens nummer sýv og otte skal spille i Kvalifikationsligaen sammen med de bedste hold fra 1. division.

Men søndag eftermiddag måtte Vejle nøjes med uafgjort 3-3 hjemme mod oprykker Varde, der kun havde fået et point i de 12 første kampe.

Vejle fik en drømmestart og kom foran allerede i kampens første minut, og tre gange i kampen førte Vejle. Men hver gang fik Varde udlignet. Det sidste mål til 3-3 sat ind af indskiftede Frida Petersen fire minutter før tid.

Med det ene point kom Vejle op på syv point ligesom Odense Q, men det fynske hold har en bedre målscore og er derfor på den livgivende sjetteplads, mens Vejle er på syvendepladsen, der betyder nedrykning. Varde ligger sidst med to point - begge point hentet mod Vejle. Varde spillede 1-1 hjemme mod Vejle tidligere på sæsonen.

Odense Q er dog ikke reddet endnu, da Vejle har endnu en chance i holdets sidste kamp på lørdag ude mod rækkens nummer to, Brøndby. Det er dog ikke sandsynligt, at Vejle henter point i den kamp, da Brøndby sammen med topholdet Fortuna er en klasse over de øvrige hold i rækken.

Brøndby vandt 4-1 i Vejle tidligere på sæsonen.

Hjælp fra Varde: Sen udligning giver redningsplanke til Odense Q

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce