Her er den nye cheftræner i OKS

Rene Hansen - her i aktion for TPI - er ny cheftræner i OKS. Foto: Niels Svalebøg

Her er den nye cheftræner i OKS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OKS forventer ro omkring trænersituationen efter ansættelse af Rene Hansen på en aftale på to og et halvt år.

Fodbold: OKS har fundet ny cheftræner.

Det bliver Rene Hansen, der senest har været ansat i TPI, hvor han har bragt klubben frem til en gunstig position i toppen af Danmarksserien. Tidligere har Rene Hansen været træner i Fjordager og Marienlyst. OKS og Rene Hansen er blevet enige om en kontrakt på to og et halvt år. 

Den nye cheftræner får to assistenter. Den ene er Jan Lindqvist, der dermed fortsætter sin rolle i klubben. Michael Nielsen er også  ansat som assistent, og han fortsætter dermed sit samarbejde med Rene Hansen, idet de to har arbejdet sammen i TPI.

OKS ser frem til samarbejdet med trænertrioen og forventer nu en stabil periode med ro på trænerfronten set i lyset af de seneste udskiftninger i de forgangne sommer- og vinterpauser, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Rene Hansen:

- For 4 uger siden havde jeg faktisk indstillet mig på ikke at være træner mere, men efter henvendelsen fra OKS må jeg bare konstatere, at jeg er mere motiveret end nogensinde før, og jeg glæder mig vildt til at komme i gang med arbejdet med spillerne.

Trænertrioen skal også varetage sportschef-opgaverne.

OKS-formand Klavs Larsen:

- Vi har fået den profil, vi søgte efter, og samtidigt er det vigtigt for os, at vi nu får stabilitet og ro omkring holdet. Derfor har det været et vigtigt parameter for os at indgå en aftale på to og et halvt år.

OKS forventer i øvrigt snart at have en træner på plads til klubbens tophold i Serie 2.

 

Her er den nye cheftræner i OKS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce