Gratis OB-billetter for lukket gruppe

Der er ikke flere "gratis" OB-billetter tilbage til søndagens kamp mod Hobro. Arkivfoto: Fynske Medier

Gratis OB-billetter for lukket gruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Avisens initiativ gjaldt egen fordelsklub og Club OB-medlemmer, og de pågældende er nu inviteret, så der er ikke flere "gratisbilletter" tilbage.

Fodbold: Forleden skrev avisen, at man kan komme "gratis til fodbold" på søndag på Ewii Park, når OB klokken 14.00 spiller mod Hobro.

Det er en sandhed med modifikationer, og artiklens nærmere detaljer - skrevet "med småt" - kan misforstås, idet en del fynboer åbenbart har troet, at de nu kan komme gratis til fodbold.

OB's kommercielle chef Jack Jørgensen uddyber initiativet:

- Sagen er den, at nogle fynboer nu tror, at det er gratis at komme til fodbold på søndag, når vi møder Hobro IK "fordi det står i avisen" og det er ikke tilfældet.

 - Det helt korrekte er, at Fyens Stiftstidende har købt et antal billetter til kampen på søndag for at aktivere avisens tribune - Richard Møller Nielsen Tribunen.

- Billetterne bruger avisen til at invitere dens egen fordelsklub, samt vores Club OB-medlemmer, til kampen. Det viser, at avisen står bag tribunen, fansene og klubben i kampen om tre meget vigtige point, siger Jack Jørgensen.

Der er tale om et begrænset antal billetter til en udvalgt gruppe.

- Derfor har vi heller ikke lagt information ud på hverken ob.dk eller Facebook omkring invitationen. Dem, der skulle inviteres, er blevet inviteret, siger Jack Jørgensen. 

Og så skulle det hele vist være på plads.

Hvis man vil have yderligere information om kampen og billetter - und so weiter - kan man gå ind på ob.dk.

Gratis OB-billetter for lukket gruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce