Godskesen bli'r ny konge af Lillebælt

Søren Godskesen til venstre skifter branche og er ny direktør i Middelfart Boldklub. Til højre formand og hovedaktionær Per Jørgensen. Foto: Privatfoto

Godskesen bli'r ny konge af Lillebælt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere Marienlyst-sportschef siger farvel til bankjobbet og afløser Lars Peter Hermansen som ny direktør i 2. divisionsklubben.

Fodbold: Middelfart boldklub skifter direktør, og det er et kendt navn i fynske - og endda så småt danske - fodboldkredse, der overtager posten.

Søren Godskesen er ny chef i den ambitiøse vestfynske klub.

Lars Peter Hermansen annoncerede sin afgang som direktør i januar, og nu har Middelfart Boldklub fundet afløseren, idet den hidtidige sportschef overtager posten pr. 1. april.

33-årige Søren Godskesen er velbevandret i fynsk fodbold, hvor han igennem en årrække har været sportschef i blandt andet Marienlyst og Næsby. Siden 1. juli har han været ansat i Middelfart Boldklub i klubben, først som scout og senest altså som sportschef.

Civilt kommer Søren Godskesen fra et job i Danske Bank, hvor han har været ansat de sidste 11 år.

- I forbindelse med Lars Peter Hermansens stop som direktør i Middelfart var det naturligt at spørge Søren, om han ville påtage sig ansvaret og fortsætte den gode udvikling i klubben. Han har en god erhvervsmæssig baggrund, han kender klubben indefra og har stort kendskab til fynsk fodbold samt et stort netværk i fodboldverdenen generelt. Jeg er ikke i tvivl om, at Søren er den helt rigtige profil til jobbet, udtaler bestyrelsesformand Per Jørgensen om ansættelsen.

- Da Per Jørgensen forelagde mig muligheden for at overtage jobbet som direktør i Middelfart Boldklub, skulle jeg ikke bruge lang tid på at sige ja til denne udfordring. Jeg glæder mig helt enormt meget til at komme i gang og til at lære klubben, samarbejdspartnere, sponsorer, frivillige samt trænere og ledere i MG&BK endnu bedre at kende. Det bliver naturligvis vemodigt at skulle sige farvel til Danske Bank efter 11 fantastiske år, men en mulighed som denne kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig til at komme i gang og vil arbejde stenhårdt for at fortsætte den sportslige og kommercielle fremgang, som Middelfart Boldklub har været igennem i de seneste år", udtaler Søren Godskesen om sit nye job.

I forbindelse med direktørskiftet igangsætter Middelfart Boldklub nu en proces, hvor der oprettes en ny stilling, som skal have ansvar for salg og events.

Ud over ovenstående organisationsændringer indtræder den nuværende direktør Lars Peter Hermansen i bestyrelsen i Middelfart Boldklub ApS pr. 1.4.2018.

Godskesen bli'r ny konge af Lillebælt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce