Gangia skifter til de røde

Marc Gangia er stadig kun omkring de 20 år. Her prøver han at stoppe Marienlysts skudstærke Oliver Feldballe i et af lokalopgørene i 2. division. Foto: Yilmaz Polat

Gangia skifter til de røde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næsby-angriber vælger at skifte klub i vinterpausen til naboen fra Danmarksserien.

Fodbold: Danmarksserie-klubben B1909 har hentet 20-årige Marc Gangia i Næsby Boldklub, hvor den unge offensivspiller har været fast mand på klubbens divisionshold.

Gangia er kendt for sin udfordrende og kreative stil.

- Gangia passer dermed perfekt ind i Thorhøjs planer for fremtiden, melder B1909.dk.

Angriberen begrunder sit skifte med, at han har lyst til at prøve noget nyt og bidrage til udviklingen i B1909 hen mod divisionsfodbold, som er det langsigtede mål for klubben på Gillestedvej.

Lige nu ligger B1909 - inden foråret - 11 point efter de to tophold TPI og Oure FA  - og der er kun én oprykkerplads til 2. division, men niernes sportschef Thomas Thorhøj har udtrykt tilfredshed med den placering så hurtigt efter oprykningen fra Fynsserien, og klubben pønser åbenbart lige så meget på den langsigtede bane.

- Jeg har brug for nye udfordringer, både sportsligt og personligt, og ser spændende muligheder i B1909's projekt. Jeg kan lide holdets måde at spille fodbold på, og så har lederne Thorhøj og Mikael Skovgaards også været vigtige for min beslutning. De har talt varmt om klubben, og jeg glæder mig derfor meget til at blive en del af truppen, siger Marc Gangia til B1909.dk.

Næsby Boldklub indleder nedrykningsslutspillet i 2. division som bundhold, og det må formodes, at holdet prøver at hente nogle slagkraftige og nye offensivfolk.

Marc Gangia er en hurtig spiller med ofte dybe og skærende ryk, men kan naturligvis stadig udvikle effektiviteten.

Gangia skifter til de røde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce