Fra Tyrkiet til Windelsvej

Hasan Kurucay fik efter ungdomstiden et ophold i OB's Superliga-trup. Her er Kurucay fanget i en træningslejr i tyrkiske Belek for et par år siden. Kurucay ses sammen med den daværende OB'er Rasmus Falk. Sport Fyn er ikke helt klar over, hvad boldøvelsen dengang gik på. Arkivfoto: Leif Rasmussen

Fra Tyrkiet til Windelsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hasan Kurucay styrker konkurrencen i midterforsvaret. I forvejen er Jack Nielsen vendt tilbage fra Dalum.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst har fået skærpet konkurrencen i det centrale forsvar før det kommende oprykningsslutspil i 2. division.

Den tidligere OB-spiller Hasan Kurucay er nødt frem på Windelsvej.

- Vi har haft et af de stærkeste forsvar i 2 division, og det har vi været rigtig glade for. Men vi har også manglet noget konkurrence på de centrale pladser, så når Hasan sammen med Jack Nielsen er kommet til, giver det en sund konkurrence på holdet. Hasan været igennem OB's fodboldskole og har trods sine kun 20 år spillet i Næstved og senest i Tyrkiet, hvor han var ejet af Konyaspor i den bedste tyrkiske række. Udover det har han spillet syv ungdomslandskampe for Tyrkiet, melder Marienlysts PR-afdeling.

Konyaspor hentede Kurucay i sommer. I efteråret blev spilleren udlejet til Konya Anadolu Selcukspor i den tredjebedste række, hvor forsvareren spillede fem kampe.

Kurucay er en fysisk stærk spiller, som allerede har været pænt rundt i fodboldverdenen, og han bør i 2. division kunne være et stabilt kort.

Marienlyst råder over rutinerende midterforsvarere som Nikolai Kehling og Lasse Thomsen, og lige så erfarne jack Nielsen er vendt tilbage fra Dalum og kan samtidig spiller både på backpladserne og kanterne.

Marienlyst ligger før foråret nummer tre i oprykningsslutspillet og er kun ét point fra andenpladsen. To hold rykker op. Hvidovre er storfavorit, mens Kjellerup ligger på andenpladsen. Men med hele 16 kampe tilbage har en lang række hold chancen for at nå op. Marienlyst har premiere ude mod FC Sydvest, der får besøg af fynboerne lørdag den 17. marts.

Fra Tyrkiet til Windelsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce