2. division

Næsbys nye træner, Morten Rasmussen, har alternativ plan klar for at slå Vejgaard, der ligger under nedrykningsstregen.

Fodbold: Næsby Boldklub skal i lørdagens premiere en tur til Nordjylland for at møde et af bundholdene, Vejgaard, der på Soffy Road på Sofievej i det østlige Aalborg tager imod gæsterne fra det nordlige Odense i nedrykningsspillet i 2. division.

- Det er et fysisk stærkt hold, der er stærk på standardsituationerne. De er gode i duelspillet, og det bliver ikke nødvendigvis nogen flot fodboldkamp, siger Morten Rasmussen, der er ny træner for Næsby Boldklub.

Den tidligere OKS- og B1909-træner trådte til på en treårig kontrakt i januar, og han vil fortsætte i den boldbesiddende stil, som Næsby Boldklub har været kendt for.

- Vi skal stadigvæk spille Næsby-fodbold med boldbesiddelse, men det bliver ikke nødvendigvis Næsby-fodbold i alle 90 minutter mod Vejgaard. Vi har kun trænet tre gange på græs inden kampen, som skal spilles på græs, så vi har en plan B klar, siger Morten Rasmussen.

Næsby har fire mand ude med skader: Anders Nielsen, Nermin Fejzic, Marc Gangia og Anders Madsen.

Næsby har ni point på sjettepladsen, mens Vejgaard ligger som det øverste af de fire hold under stregen med fem point.

- Det er en lille finale, og hvis vi kan vinde, vil vi være syv point foran Vejgaard. Vi skal have point deroppe, siger Morten Rasmussen.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.