Flot fynsk sejr i Farum

Rasmus Festersen er lidt langt fra OB's Superliga-hold for tiden, men lukkede reserveholdets kamp i Farum med sin sikre scoring til 2-0. Foto: Yilmaz Polat

Flot fynsk sejr i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-reserver skamrost af træner Henrik Hansen efter 2-0 over Nordsjælland.

FODBOLD: På en meget flot naturgræsbane i Farum vandt OB's reserver 2-0 onsdag eftermiddag over FC Nordsjælland.

- Vi spillede en meget flot kamp. Som jeg sagde til spillerne umiddelbart efter, så er det sjældent, man spiller en kamp, hvor man er tæt på en sum af 100 % i forhold til præstationen, men vi var godt nok tæt på i dag, sagde reserveholdets træner Henrik Hansen bagefter til ob.dk..

Det stod 0-0 halvvejs, men i det 50. minut spillede Kamil Vacek bolden videre fra Oliver Christensens igangsætning til Mads Frøkjær-Jensen, der rundede en mand og satte bolden ind i det korte hjørne.

OB-keeper Oliver Christensen var også med i 2-0-målet et minut før tid og her burde OB have ført med mere, skriver ob.dk.. Oliver Christensen sigtede efter Nicklas Helenius, der forlængede bolden med hovedet til Rasmus Festersen, der løb fra FCN-bagkæden, inden han med et skarpt venstreben hakkede bolden i mål.

Kamil Vacek, Rasmus Festersen, Nicklas Helenius, Marco Lund og Mikkel Desler fik på nær minus tre minutter til Vacek fuld spilletid.

Flot fynsk sejr i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce