Fem ugers pause til OB's nye målmand

Mandé Sayouba da han blev præsenteret som ny OB-målmand. Nu må han se frem til uger uden aktivitet i målene i Ådalen. Foto: ob.dk.

Fem ugers pause til OB's nye målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandé Sayouba har gennemgået en tand-operation og skal tage den med ro i over en måned

FODBOLD: OB's nye målmand Mandé Sayouba har fået en alt andet en god start på sin tid i klubben efter skiftet fra norske Stabæk.

Han var hentet for at afløse Sten Grytebust, men den norske landsholdskeeper kom overraskende heller ikke afsted i det seneste transfervindue. Sayouba tog så for nylig til Rwanda med det ivorianske landshold for at spille African Cup-kvalifikation, men kom slemt til skade under forberedelserne til kampen.

- Jeg ville ude og hente bolden, men var så uheldig at støde sammen med en af mine holdkammerater. Jeg blev bragt til tandlægen, og han konstaterede, at en af mine tænder var brækket. Der blev taget et billede og jeg tog tilbage til Odense for at blive opereret, fortæller Mandé Sayouba til Sport Fyn.

- Jeg blev opereret lige op til weekenden, og men lægen siger nu, at jeg skal tage den helt med ro i fem uger fra nu af. Jeg har været glad for min træning i OB indtil nu og den professionelle måde, klubben har håndteret min skade. Skader er en del af fodboldlivet og ting sker. Jeg skal nu fokusere på at tage det helt roligt og hvem ved, måske kan jeg nøjes med en pause på fire uger, sagde Sayouba efter at have gået på et løbebånd under torsdagens træning.

Janus Drachmann deltog igen torsdag ikke i holdtræningen, men lavede øvelser for den indadførende muskel i venstre lår.  Foto: Nils Svalebøg
Janus Drachmann deltog igen torsdag ikke i holdtræningen, men lavede øvelser for den indadførende muskel i venstre lår. Foto: Nils Svalebøg

Ryan Laursen klar igen

Ryan John Laursen var tilbage i fuld vigør på træningsbanen og må formodes at være i spil til pladsen som højre wingback igen. Han var ikke klar til sidste fredags kamp i Esbjerg.

OB's anfører Janus Drachmann trænede heller ikke meget med holdet op til den kamp, men spillede alligevel i Esbjerg og i denne uge har han også taget det med ro. Under torsdagens træning lavede han øvelser under fysioterapeut Daniel Borgens ledelse.

- Men det er ikke noget. Jeg har lidt problemer omkring den ene lyske og i sidste uge sad der noget i baglåret, sagde Janus Drachmann og forsikrede, at han er klar til at forberede sig til kampen på mandag i Odense mod sin gamle klub AC Horsens.

Jonathan Harboe trænede for sig selv, men ellers var samtlige andre spillere med i træningen. Jens Jakob Dyhr Thomasen er ved at være helt fit for fight efter en skade, hvis heling er blevet forsinket, fordi man i første omgang overså et brud i hans fod, så der gik yderligere tre uger med heling.

Fem ugers pause til OB's nye målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce