Fem topspiller-trøjer til B1913

Jona Borring debuterede som purung for B1913 i 1. division og ses her i den blå trøje i en kamp mod Silkeborg og Henrik Schnedtler. Nu sætter Borring en trøje fra FC Midtjylland-æraen på auktion i B1913. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg.

Fem topspiller-trøjer til B1913

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian Dalgaard, Jeppe Grønning, Lasse Kryger, Jonas Borring og Johan Absalonsen skænker gamle spillertrøjer fra deres nye klubber til en auktion.

Fodbold: B1913 har som bekendt eksisteret siden 1913, og de blå - som nu har klubhus på Campusvej - har udviklet mange dygtige spillere, og en del er kommet på landsholdet.

Og flere har senere spillet i Superligaen, eller skabt sig gode karrierer. Og nu har en del spillere med fortid i B1913 skænket spillertrøjer til klubben. Det er trøjer, som de har båret i deres nye klubber, og de sættes nu på auktion, så der kan skaffes flere midler til klubbens arbejde, i det, som må kaldes et originalt initiativ.

"Fem gamle spilleres match worn-trøjer er blevet doneret af spillerne selv og deres klubber. Trøjerne er alle blevet sat på auktion med forskellige sluttidspunkter, og der kan selvfølgelig allerede bydes. Der medfølger et certifikat til den enkelte trøje, der kan bruges som bevis på, at trøjen er blevet brugt af den respektive spiller".

Det gælder disse trøjer: Sebastian Dalgaard's trøje fra Oklahoma City Energy's 2015-sæson.

"Sebastian Dalgaard er fra vores dygtige årgang 91, der blandt andet tidligere har været trænet af vores nuværende U19-træner, Henrik Hansen. Han blev hentet til Staterne og Oklahoma af Jimmi Nielsen (Den Hvide Puma) efter at have været på kontrakt i Brønshøj. Trøjen er en af de to, han havde til rådighed i sin første sæson i USA, og den er samtidig blevet signeret, melder B1913.

På samme vis kommer Jeppe Grønnings trøje fra Viborg FF's 2012-13-sæson på auktion.

"Navnet Grønning giver genklang i B1913-sammenhænge - ikke mindst på grund af farfar, Kurt Grønning, der spillede i B1913 igennem 60'ernes storhedstid og siden også har siddet i formandsstolen. Jeppe Grønning fik sin fodboldopdragelse i B1913 men har siden 2012 spillet 1. division og Superliga i Viborg FF. Dog har Jeppe altid sin barndomsklub med sig, når han går på banen. Der er en dedikation til de blå udtrykt ved rygnummeret, som han på denne trøje har signeret ovenpå", melder B1913.

Borring og Absalonsen

Lasse Kryger fra har skænket sin AC Horsens-trøje fra sæsonen 2017-2018.

"Lasse Kryger kom til B1913 i sommeren 2002 og nåede kun en enkelt sæson i klubben, inden han blev solgt videre til vestjyske Esbjerg fB. Og selvom det blev en kort fornøjelse, var Tretten stadig den sidste klub, inden karrieren for alvor tog fart. Sidenhen har Kryger blandt andet været i både Viborg FF og Horsens. Den donerede trøje stammer fra sidstnævnte. Trøjen blev blandt andet brugt i kampen mod FC København den 29. oktober, hvor Kryger blev skiftet ind i slutningen af kampen". Og så er den desuden blevet signeret foran af Lasse Kryger.

B1913 melder om den fjerde spiller:

"Et af de helt store talenter fra Campusvej er Johan Absalonsen, der i sin Tretten-tid blandt andet var med i TV 2-programmet, Talenterne. Absalonsen har haft en fornem karriere og været på nogle af de største danske adresser med spilletid for både Brøndby og FC København. Trøjen her brugte Absalonsen i udebanekampe igennem sin sidste sæson i SønderjyskE.

Endelig kommer Jonas Borrings trøje fra FC Midtjylland på auktion.

"Der blev skrevet historie, da Jonas Borring satte rekord for at være den dyreste danske spiller, der nogensinde havde været handlet mellem to danske klubber. Angiveligt var prisen mellem FC Midtjylland og OB på hele 21 millioner kroner, da Borring tilbage i 2008 skiftede til Herning-klubben. Borring var forbi Randers FC og Brøndby, inden han igen havde et ophold i FC Midtjylland, hvoraf denne trøje stammer fra udekampene i 2016-17-sæsonen", melder B1913

Man kan læse flere detaljer om auktionen og frister på B1913.dk.

Fem topspiller-trøjer til B1913

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce