Fem mål!: Nu kan Næsby også på udebane

I andet forsøg kunne Næsby BK lørdag gå fra en bane i Aarhus med tre varmende point på kontoen i kampen for at overleve i 2. division. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Fem mål!: Nu kan Næsby også på udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den offensive maskine hos Næsby BK kører som i olie. Fem mål i Aarhus - tre af dem scoret af Martin Lund.

Fodbold: Martin Lund er vendt tilbage til Næsby BK med succes.

Han har taget mål-støvlerne med tilbage til Fyn fra eventyret i det islandske. Senest blev det lørdag til tre scoringer - det ene på straffespark - da fynboerne lørdag rundbarberede VSK Aarhus med 5-2.

- Martin er en spiller med mange mål i sig, men han blev også sat flot op, lyder det fra træner Kristoffer Johannsen.

Næsby BK er ubesejret på hjemmebane, og nu kan fynboerne også gøre det - altså hente point - på udebane. Lørdagens sejr var ekstra velkommen, idet Næsby i sin seneste kamp på udebane lidt ærgerligt havde tabt 2-3 til et andet Aarhus-hold, nemlig Fremad.

Før lørdagens kampe havde Næsby fem point op til redning i kvalifikationsspillet, og de nye tre point luner i overlevelseskampen.

Næsby førte 4-0 ved pausen på mål af Frank Nielsen (6.), Nicklas Stokholm (22.) og to gange Martin Lund (25. og 34.). Hjemmeholdet fik reduceret til 2-4 i det 57. og 82. minut, før Martin Lund satte tingene endeligt på plads i det 87. minut på straffespark.

- Det var en rigtig dejlig sejr. Det vigtigste er de tre point, men de fem mål er lækker flødeskum på kagen, siger Kristoffer Johannsen, og han tilføjer:

- Specielt første halvleg var en fornøjelse. Det er ikke altid, at de ting, man arbejder med ved træning, også lykkes i kamp. Men det gjorde de i Aarhus. Jeg har mange dygtige fodboldspillere.

Selv om VSK altså fik reduceret til 2-4 i anden halvleg, var den fynske sejr aldrig i fare. Næsby var i kontrol kampen igennem. Kenneth Johannsen:

- Vi går fortsat efter at score mange mål, men vi vil også arbejde på at holde nullet bagtil.

På lørdag tager Næsby mod AB, der ligger umiddelbart under topholdene i kvalifikationsrækken. Kristoffer Johannsen håber, at det bliver forårets første kamp i Næsby på græs.

Fem mål!: Nu kan Næsby også på udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce