FODBOLD: Facebook har tilsyneladende givet indefodbolden et boost på Fyn i indeværende sæson.

I hvert fald hvis man skal tro René Leth Christiansen, der er leder af Indoor League og som afholdt de uofficielle fynske mesterskaber i C.F. Tietgen Boxen i Bolbro i weekenden.

- De deltagende hold var kvalificeret, fordi de har scoret flest point til en rangliste, ved deltagelse i de stævner, som er afholdt overalt på Fyn siden november. Ranglisten og Facebook-aktivitet har givet indefodbolden på Fyn et boost. Flere stævner har oplevet så stor tilgang af hold, at de har måtte oprette ventelister, og til DM i Grenå den 20. januar var tre af fire hold i semifinalen fra Fyn, oplyser René Leth Christiansen.

Uofficiel fynsk mester blev LiveCulture.dk, der bestod af Mads Jørgensen (Marienlyst 2. div.), Andreas Hansen og Mark Tubæk (Otterup), Lasse Hauge Mortensen (Nørre Aaby) og Marcus de Claville Berthelsen (Næsby). Førstepræmien var en check på 10.000 kroner. LB Ejendomme var ellers på forhånd udskreget som titel-favorit.

Mange af spillerne på de 12 deltagende hold kom fra de bedste fynske klubber som OB, Næsby, Marienlyst, TPI, B1913, B1909, Otterup og flere andre. Spillerne kom fra U19 ligaen, 2. division, Danmarks- og Fynsserien.

Lasse Hauge fra LiveCulture.dk blev den helt store triumfator, da han både blev kåret til årets fund, valgt til Allstar-holdet og kåret til stævnets bedste spiller.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.