Facebook booster fynsk indefodbold

De uofficielle fynske mestre fra LiveCulture .dk med de 10.000 kroner fra Sparekassen Fyn. Ved siden af sponsor Jan Seerup fra Seerup IT ses fra venstre Lasse Hauge, Mark Tubæk, Marcus De Claville Berthelsen, Andreas Hansen og Mads Jørgensen. Foto: Privat.

Facebook booster fynsk indefodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Facebook har tilsyneladende givet indefodbolden et boost på Fyn i indeværende sæson.

I hvert fald hvis man skal tro René Leth Christiansen, der er leder af Indoor League og som afholdt de uofficielle fynske mesterskaber i C.F. Tietgen Boxen i Bolbro i weekenden.

- De deltagende hold var kvalificeret, fordi de har scoret flest point til en rangliste, ved deltagelse i de stævner, som er afholdt overalt på Fyn siden november. Ranglisten og Facebook-aktivitet har givet indefodbolden på Fyn et boost. Flere stævner har oplevet så stor tilgang af hold, at de har måtte oprette ventelister, og til DM i Grenå den 20. januar var tre af fire hold i semifinalen fra Fyn, oplyser René Leth Christiansen.

Uofficiel fynsk mester blev LiveCulture.dk, der bestod af Mads Jørgensen (Marienlyst 2. div.), Andreas Hansen og Mark Tubæk (Otterup), Lasse Hauge Mortensen (Nørre Aaby) og Marcus de Claville Berthelsen (Næsby). Førstepræmien var en check på 10.000 kroner. LB Ejendomme var ellers på forhånd udskreget som titel-favorit.

Mange af spillerne på de 12 deltagende hold kom fra de bedste fynske klubber som OB, Næsby, Marienlyst, TPI, B1913, B1909, Otterup og flere andre. Spillerne kom fra U19 ligaen, 2. division, Danmarks- og Fynsserien.

Lasse Hauge fra LiveCulture.dk blev den helt store triumfator, da han både blev kåret til årets fund, valgt til Allstar-holdet og kåret til stævnets bedste spiller.

Facebook booster fynsk indefodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce