FRA STADION: Espen Ruud er Gud i Skien

Espen Ruud stjæler overskrifterne i øjeblikket i Norge. Her er det fra Verdens Gang. Foto: Søren Plovgaard

FRA STADION: Espen Ruud er Gud i Skien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Espen Ruud, legendebacken med OB-fortiden, fører sig frem hos sin klub Odd i Skien i øjeblikket. Odd ligger nummer seks i Eliteserien og som 34-årige højre back har Ruud nu scoret seks af Odds seneste otte mål. Det er hans sparketeknik med det retvinklede tilløb, der ryster modstanderen i øjeblikket. Både i åbent spil og direkte på frispark. På Odds egen hjemmeside kalder de ham nu Espen Gud. Ruud forlod OB i sommeren 2014 efter seks sæsoner i klubben.

En anden tidligere OB'er, forwarden Marcus Pedersen, topper topscorerlisten i den bedste norske række med 14 mål for Strømsgodset.

Lars Høgh, OB's kræftramte målmandsikon, var i weekenden til bryllup Signe Vadgaards bryllup, der blev holdt på Fodboldfabrikken i Odense. Vadgaard blev gift med Cathrine og borgmester Peter Rahbæk Juel forrettede vielsen. Høghs datter Josefine Høgh var også med. Signe Vadgaard er fodboldvært på Discovery og fra Odense og både Josefine Høgh og Vadgaard har gået på Sct. Knuds Gymnasium.

Der var gratis fadøl til alle fra Albani efter slutfløjtet på stadion og det faldt formentlig i god jord, selv om man så jo lige skulle vente nogle minutter, inden man satte sig ind i bilen med kurs mod de fynske købstæder og landsbyer.

Bo Henriksen, Horsens' fynske træner, sagde før kampen til Horsens Folkeblad, at Horsens ville vinde 1-0, hvis østjyderne stod efter planen i forsvaret. - OB vil altid være favoritter hjemme mod AC Horsens, tilføjede han dog.

Janus Drachmann spillede for AC Horsens i den mest målrige kamp mellem de to hold i Superligaen. Det var den 19. september 2011 og her var Bashkim Kadrii, Anders Møller Christensen, Hans Henrik Andreasen, Rasmus Falk og Morten Skoubo var de fem danskere på OB's hold, mens de ni andre, der blev brugt i eller i løbet af kampen var udlændinge. Tyske Stefan Wessels stod i mål.

Årslevs og Gelsteds drenge løb ind med holdene, og Næsby stod for flagbærerne og katten Victor var sig selv og gør sit bedste for at fyre op under stemningskedlerne.

OB's sportsdirektør Jesper Hansen hilste og talte med AC Horsens' pressechef Frank Hove. De kender hinanden fra deres fælles tid i klubben.

FRA STADION: Espen Ruud er Gud i Skien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce