Endnu en Odense Q-træner stopper

Ronnie Reifling stopper i Odense Q efter et år i cheftrænerrollen. Foto: Nikolaj Qvist

Endnu en Odense Q-træner stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: For kort tid siden meddelte den ene af Odense Q's cheftrænere Jakob Pavar, at han havde sidste kamp med ligaholdet mod BSF. Nu melder Pavars kollega Ronnie Reifling, at han også stopper som træner i klubben. 

 - Jakob (Pavar, red.) og jeg gik ind til det her projekt sammen som et cheftrænerteam, og da han besluttede sig for at stoppe, ændrede vilkårene sig også for mig og min rolle. Derfra har det ikke været muligt at finde en løsning på et fortsat samarbejde, som gav mening for begge parter, siger Ronnie Reifling til Odense Q's hjemmeside. 

De to trænere har været makkere siden januar 2017 og har netop ført holdet til en plads i ligaens slutspil. Det er noget, Ronnie Reifling tager med sig fra tiden i Odense Q. 

- Det betyder jo, at jeg med stolthed kan efterlade et hold med det bedste resultat i klubbens historie - en plads i slutspillet og den ene fod i en pokalsemifinale. Det betyder meget for mig, at pigerne nu har fået den sejr, fordi det har uden tvivl været hårdt undervejs, udtaler han til hjemmesiden. 

Odense Q nåede akkurat med i slutspillet med en bedre målscore en rivalerne fra Vejle og har kvalificeret sig til en kvartfinale i pokalturneringen.

Endnu en Odense Q-træner stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce