En skidt søndag at gøre status

Silkeborgs Marc Rochester Sørensen (til venstre) og OB's Izunna Uzochukwu i en duel i en kamp, der sjældent var velspillet, fordi det lykkedes Silkeborg at slå en stor del af OB-rytmen i stykker. Foto: Claus Fisker/Scanpix

En skidt søndag at gøre status

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træner Kent Nielsen var skuffet og irriteret, men pegede på den klare fremgang i forhold til sidste efterår. Træneren tror ikke på de store udskiftninger i transfervinduet.

Fodbold: Skuffende, ærgerligt, enormt irriterende.

Det var det tillægsord, som OB-træner Kent Nielsen brugte, da han mødte pressen efter kampen.

For alle trænere og spillere er det en ekstra skidt fornemmelse at tabe den sidste kamp inden både en jul og en vinterpause, fordi man ikke hurtigt får muligheden for via den næste kamp at fjerne den sure fornemmelse.

Men værst var naturligvis den kendsgerning, at nederlaget i sidste ende kan koste dyrt, når regnskabet for top-seks-placeringerne gøres op.

Kent Nielsen var dog på den front fortrøstningsfuld.

- Som jeg har sagt hele tiden er det en meget tæt Superliga, og vi ligger jo stadig godt til i forhold til sæsonmålet. Vi er klar til at angribe målet i foråret. Jeg mener fortsat vi har en stærk trup, og man skal næppe forvente de store udskiftninger. Offensivt bør vi også have de fornødne spillere, selv om det kunne se anderledes ud i dag. 

Dårlige indlæg

- Vi havde bolden meget i dag, men vi var enten ikke gode nok til at slå indlæggene, eller vi fik ikke fyldt nok op med folk i feltet, hvis så indlæggene faldt rigtigt.

- Silkeborg skal have, at holdet forsvarede sig godt, men holdet bør lære, at man på en dag, hvor det kniber med at ramme den rette skarphed så må være tilfreds med blot at spille uafgjort.

- Desværre stresser vi alt for meget, da vi kommer bagud. Det tror jeg var en del af forklaringen på de mange fejl og dårlige pasninger. Og det bliver selvforstærkende midt i 2. halvleg, fordi spillerne kendte kampens betydning og så gerne vil gøre det rigtige.  

Kent Nielsen gjorde opmærksom på, at OB i sidste efterår sluttede med 18 point for 21 kampe.

- Nu har vi trods alt 25 point i 19 kampe, så det viser, at vi har løftet niveauet og generelt arbejder os frem mod det, vi gerne vil med spillet og holdet. Men det er selvfølgelig en skidt dag at skulle gøre en slags status, sagde OB-træneren som en af de sidste gerninger, inden han mandag tager fat på ferien.

En skidt søndag at gøre status

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce