Eks-Næsby-back til Viborg

Mikkel Knudsen, her i den blå trøje i Næsby for tre sæsoner siden i en kamp mod Odder, belønnes for det hårde arbejde i FC Fredericia. Arkivfoto: Kim Rune

Eks-Næsby-back til Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Knudsen belønnes for en stærk indsats i FC Fredericia og er købt af en anden 1. divisionsklub Viborg.

Fodbold: FC Fredericia har solgt sin højreback Mikkel Knudsen til Viborg FF skriver bold.dk.

Backen havde kontraktudløb i FC Fredericia til sommer. Mikkel Knudsen har spillet en flot sæson i FC Fredericia, og det fik Viborg til at reagere.

Backen fik sin opvækst i OB, hvor han scorede mange mål som angriber i U 19-tiden, inden han skiftede til Næsby Boldklub.

Her fik FC Fredericia øje på den hurtige og fysisk stærke spiller med det direkte spil.

Viborg har købt Mikkel Knudsen fri af den kontrakt, der løber til sommer.

- Vi har i et stykke tid forsøgt at forlænge med Mikkel, og det er ikke lykkedes, siger Stig Pedersen til bold.dk. - Vi har afvejet, om vi ville beholde ham kontrakten ud, eller om vi vil have nogle penge for ham nu. I det her tilfælde har vi altså valgt at sende ham videre. Han havde et brændende ønske om at komme af sted nu, og det har vi efterkommet, fordi vi først og fremmest er tilfredse med den handel, vi har lavet med Viborg, siger Stig Pedersen til bold.dk. Før sæsonen var Mikkel Knudsen ikke umiddelbart forrest i konkurrencen om højre back-pladsen, hvor Frans Dhia Putros var det sandsynlige førstevalg. Men så blev Benjamin Hansen - eks-Marienlyst - solgt til FC Nordsjælland, og Putros blev sat ind i midterforsvaret. Dermed blev der plads til Mikkel Knudsen. Mikkel Knudsen kom til FC Fredericia fra Næsby i sommeren 2015 og har spillet 77 kampe siden da.

Eks-Næsby-back til Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce