Ej blot til Marienlyst

Mads Lier til højre er en kontant forsvarer, som har vist styrken i flere fynske klubber. Her er Lier i kamp for MIddelfarts blå trøje mod netop Marienlyst-angriberen Sandro Spasojevic, der har svært ved at blive 100 procent klar efter en svær skade. Arkivfoto: Lasse Hansen

Ej blot til Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Lier har brækket håndleddet, mens træner Carsten Hemmingsen leder efter startformationen til premieren om en måneds tid.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst er midt i forberedelserne til sæsonstarten i 2. division, og træner Carsten Hemmingsen bøvler med nogle lidt usædvanlige skader.

Forsvareren Mads Lier er ude af spillet for tiden, fordi han har brækket håndleddet, og på samme vis slæber Oliver Feldballe rundt med en drilsk skade.

Endelig er backen Derrick Nissen stoppet, så Hemmingsen havde gavn af mandagens træningskamp mod OB-reserverne, nu hvor han ikke føle sig sikker på, hvem der er til rådighed til premieren midt i marts.

Mod OB så forsvaret således ud: Målmand Jeppe Kirk og så en firerkæde med Nicolai Kehling, Hasan Kurucay, Lasse Thomsen og Lasse Plato, men også midtbanespilleren Christian Bannis kan optræde som forsvarer.

Ej blot til Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce