Efter tredje nederlag i træk: TPI-træner stopper

TPI-træner Jan Knudsen stopper med øjeblikkelig virkning i TPI. Det er Søren Ravn Jensen, der sidder ved siden af Jan Knudsen og som - sammen med Simon Ditlevsen - foreløbig overtager ansvaret for træningen. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Efter tredje nederlag i træk: TPI-træner stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter lørdagens nederlag 0-1 til Brabrand meddelte klubben søndag formiddag, at Jan Knudsen stopper af "personlige årsager".

Fodbold: Jan Knudsen, træner for de fynske oprykkere til 2. division, TPI, stopper med øjeblikkelig virkning.

Det meddelte klubben på sin facebook-side, søndag formiddag - og efter oprykkernes tredje nederlag i træk, lørdag, 0-1 til Brabrand. TPI ligger efter ni kampe på en niendeplads i gruppe 1.

Træneren stopper af "personlige årsager", som det fremgår af klubbens opslag.

I hele opslaget står det således:

"TPI's 2 divisions træner Jan Knudsen meddelte i går (lørdag, red.) efter vores kamp mod Brabrand, at han stopper som træner af personlige årsager. Det er vi i TPI kede af, men vi respekterer Jans beslutning. Vi har været glade for den store indsats, som Jan har udført her i TPI. Vi ønsker Jan held og lykke fremover. Når TPI fortsætter træningen i den kommende uge, bliver det med vore to assistenttrænere, Søren Ravn Jensen og Simon Ditlevsen, ved roret. Vi er helt sikre på at de to kan løfte opgaven og glæder os til at følge arbejdet. Tiden er nu til, at vi tænker os om og finder en god og blivende løsning, så holdet får den bedst mulige støtte frem mod de sidste kampe her i efteråret og den spændende forårssæson."

TPI's næste kamp er mod FC Sydvest på lørdag i Tønder.

Sportschef Jesper Rasmussen sagde søndag til Sport Fyn:

- Det kommer meget bag på os. Vi har to dygtige assistenttrænere, Søren Ravn Jensen og Simon Ditlevsen, som indtil videre tager over. Så jeg forventer egentlig ikke de store forandringer lige her til at starte med. Det er klart, at klubben nu sætter gang i en proces, hvor vi undersøger de muligheder, der er for os, og selvfølgelig taler med spillerne om, hvad der skal ske.

Sport Fyn har uden held forsøgt at få en kommentar fra Jan Knudsen.

Efter tredje nederlag i træk: TPI-træner stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce