Ud over at ekskludere to spillere fra klubben har B1909 også valgt at lave et nyt setup omkring det serie 2-hold, der var involveret i den afbrudte kamp mod B67 i forrige weekend.

Fodbold: Ledelsen i B1909 har besluttet, at den hidtidige assistenttræner på klubbens U19-hold, Mikael Knudsen, sammen med Ahmad Kassim skal varetage klubbens serie 2-hold. Dermed stopper Eric Bodjo som træner for holdet.

- Vi har stoppet samarbejdet med ham. Vi er ikke tilfredse med balladesagen, og han havde ansvaret på dagen. Derfor er han blevet i overskud, siger formand for B1909, Jan Bramsen.

Bodjo bekræfter også selv, at han er blevet fyret.

- Det er sket, fordi jeg var uenig i, at den ene af spillerne skulle smides ud af klubben, siger han.

Klubben smed efter episoden, hvor en dommer blandt andet fik kastet en taperulle efter sig, to spillere ud af klubben, men Eric Bodjo mener kun, det var den ene af de to, der havde gjort sig fortjent til den konsekvens.

Intet samarbejde

Eric Bodjo føler, at klubben har glemt sit andethold, som ifølge ham ikke får megen støtte af bestyrelsen hos "nierne".

- Spillerne føler sig ikke velkomne i klubben, og holdet er blevet glemt. Vi er blevet distanceret mere og mere, siger han.

Den nu forhenværende træner fortæller, at det var meningen, at serie 2-holdet skulle træne med Fynsserie-holdet, men at holdene i stedet er kommet længere og længere fra hinanden, så det ikke længere er muligt at blive rykket op, selv om man leverer gode præstationer.

- Der er intet samarbejde mellem holdene, og jeg følte til tider, at vi var et lukket hold. Bestyrelsen vil ikke samarbejde, men man er bare nødt til at respektere, hvor klubben ligger. Der skal være plads til alle, siger Eric Bodjo.

B1909's klubhus og baner er placeret på Gillestedvej i Vollsmose.

Ny træner kender klubben

Den nye træner for serie 2-holdet, Mikael Knudsen, kender ifølge formand Jan Bramsen klubben godt, ligesom han kender en del af holdets spillere fra sin tid som U19- og U17-træner.

- Han kender til det hele. Vi var nødt til at se på mulighederne for at holde andetholdet kørende, og det er at trække på overskydende førsteholdsspillere, andetholdets nuværende spillere og U19-spillere, der er dygtige nok til at blive rykket op, og der er Mikael Knudsen rigtig god, fordi han kender en stor del af dem, siger formanden.

Holdet ligger i øjeblikket nummer ni i serie 2, pulje 2 med et point ned til Aunslev under nedrykningsstregen. B1909 har dog to kampe i hånden.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Odenseredaktionen, hvor jeg skriver om stort og småt i byen og kommunen.