Edmundsson ser huller i Hobro-mur

Joan Simun Edmundsson, OB skal genfinde nogle af de skarpe takter, der tidligere har præget hans spil i OB. Her ses Edmundsson (til højere) i en kamp mod Randers. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Edmundsson ser huller i Hobro-mur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-angriberen ønsker mere direkte omstillinger, hvis gæsternes stærke forsvar skal åbnes. OB skærper forberedelserne med to gange træning torsdag.

Fodbold: OB nærmer sig så småt vinterpausen og har kun tre kampe tilbage i Superligaen.

Dermed er der kun 10 kampe tilbage af grundspillet, og kun seks point adskiller nummer fem fra nummer 11 i grundspillet - hvor man spiller om de evigt ombejlede top-seks-pladser, der udløser billet til mesterskabsslutspillet.

På søndag er det Hobro, der gæster OB, der holdt træningsfri onsdag.

OB vil i den grad have gavn af en sejr, og den offensive spiller Jóan Símun Edmundsson lægger teksten ud før kampen:

- Jeg tror, at det bliver en kamp, hvor vi skal frem over stepperne. Vi skal vise, at vi kan lave mål og samtidig give publikum en god kamp. jeg tror på, at det bliver en åben kamp, hvor vi kan spille mere og være mere direkte i vores omstillinger end i Horsens, hvor vi ikke udnyttede dem godt nok, siger Edmundsson til ob.dk.

Hobro har kun lukket 16 mål ind i 18 kampe.

- Jeg tror, at vores træner Kent Nielsen nok skal lægge en god gameplan, men umiddelbart synes jeg, at vi har nogle gode mellemrumsspillere, som forhåbentlig kan finde pladsen. Vi skal også forsøge at spille bag om deres forsvar, fordi de måske ikke har de hurtigste spillere i verden, men uanset hvad kræver det en gennemført god præstation, hvis vi skal vinde.

Hobro har lukket tredjefærrest mål ind i Superligaen, men har dog scoret 24 mål. Pål Kirkevold har scoret 13 af dem.

Edmundsson siger om Hobros styrker:

- De har jo en Kirkevold, der er dygtig til at sparke den ind. Men også en Antipas, som er hurtig og samtidig er dygtig til at sætte en mand af. Men vi skal være opmærksomme på det meste.

OB træner to gange torsdag.

Edmundsson ser huller i Hobro-mur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce