Driblekonge i træningskamp: Vakte opsigt i Dalum

Sebastian Dalgaard har tidligere vist de smarte dribleture i Marienlyst. Som her i en pokalkamp for nogle år siden mod OB. Lige nu holder Dalgaard sig varm i Marienlyst. Foto: Fyens Stiftstidende

Driblekonge i træningskamp: Vakte opsigt i Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dribleren Sebastian Dalgaard, der er hjemme lige nu fra et ophold i amerikansk fodbold, dukkede op i træningskampen i Dalum, som vandt 3-2.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst præsenteret en overraskende giraf, da holdet gæstede Dalum i en kamp mellem to af øens 2. divisionshold.

Sebastian Dalgaard var navnet, og den unge mand startede sin karriere i OB's ungdomsafdeling, inden han skiftede til Marienlyst og fik et lille gennembrud i 2. division. Dalgaard har også været omkring FC Fyn og Brønshøj, inden han tog et ophold i nogle år i USA.

- Nu er Dalgaard åbenbart hjemme igen og fik noget spilletid for Marienlyst i de sidste 20 minutter, meldte en af Dalums holdledere - den yderst rutinerede Carsten Bøttcher.

Pudsigt nok har Dalum de sidste par år ofte haft et godt tag på Marienlyst, selv om naboen som regel har været højere placeret og vel mand for mand har et bedre materialet, hvilket placeringen i forårets oprykningsslutspil også indikerer.

Men Dalum sejrede 3-2 på kunstgræsbanen ved Tingløkkeskolen.

Målene blev scoret af blandt andre Frederik Humlegaard og Rasmus Schmidt.

- Humlegaard scorede allerede efter 20 sekunder, så den gode start hjalp naturligvis, men generelt spillede vi da ganske godt, og uden at sige for meget, vil jeg da mene, at vi godt kunne have vundet med mere, og igen havde vi et godt tag på Marienlyst, sagde Carsten Bøttcher.

Dalum går lige nu for at have mange stærke offensivspillere, mens en del har skepsis, når det gælder forsvaret, men uanset hvad kunne Dalum køre en moralsk vigtig sejr i hus - uden at man traditionelt fra taberes side plejer at gå voldsomt op i nederlag i træningskampe. Og det er der jo en del basis for at mene.

Næsby tabte 0-3

Næsby Boldklub spillede træningskamp mod Kolding IF fra øverste slutspil i 2. division og tabte 0-3.

Kolding IF's talsmand roste fynboerne for starten på kampen:

- Det var en til tider en hårdt spillet træningskamp, og gæsterne fra Næsby var på ingen måde kommet for at forære KIF noget som helst. Der blev i kampens indledning kæmpet om hver en millimeter på banen, hvilket gjorde især første halvdel af de første 45 minutter rimelig chancefattig. Næsby havde især et par gode muligheder efter et par omstillinger, hvor Jens Rinke i KIF buret dog viste sig som en sikker sidste skanse, skrev talsmanden.

Halvlegens eneste scoring tegnede Rune Nautrup sig for. Efter pausen blev Kolding mere dominerende. Kolding IF har netop Marienlyst som sidste testmodstander.

Driblekonge i træningskamp: Vakte opsigt i Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce