Det handler om ære og stolthed

Nu har Jonas Hvilsom fået en forstrækning i baglåret. Foto:Yilmaz Polat

Det handler om ære og stolthed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlysts træner Carsten Hemmingsen har ingen anelse om sin holdopstilling før Ringkøbing-kamp

FODBOLD: Den skinbarlige sandhed om Boldklubben Marienlyst er, at holdet i de seneste ni kampe blot har hentet et point. Holdet er styrtdykket fra en opryknings-position ned gennem feltet, fordi truppen er blevet ramt af en kaskade af skader, der er fulgt op af nye skader til spillere, som for tidligt var sendt i kamp.

Situationen er helt den samme inden onsdag aftens hjemmekamp mod Ringkøbing på Windelsvej.

- Mads Jørgensen kom tilbage og hjalp os, men han kan ikke sparke med sin højre fod. Han burde jo have trænet nogle gange, før vi kunne bringe ham direkte i kamp. Vi har i denne periode været mellem syv og 12 til træning og af dem har tre-fire stykker skullet genoptræne, så vi kun har vi otte på banen. Det siger sig selv, at det der sker til træning afspejles i kamp, siger træner Carsten Hemmingsen, der ellers ikke har villet bruge skader som undskyldning.

- Men nu er det blevet lidt for svært. Det er muligt, at vi ikke kan få noget resultat mod Ringkøbing, men vi kan stille forventninger om, at vi ikke lægger os ned og , at vi viser moral. Det handler om ære og stolthed, selv om der også er op af bakke for spillerne, og det er en ond cirkel, siger Hemmingsen, der ikke har nogen anelse om, hvem kan kan sende i kamp onsdag.

- Jeg har ingen anelse og det bliver igen et puslespil, siger Marienlyst-træneren.

Nu har Jonas Hvilsom og Mads Hansen meldt sig på skadeslisten

De tabte 12 point

Middelfart vil tage til det traditionsrige stadion i Hvidovre på Sollentuna Allé med hensigten om at forpurre Kim Aabech og kompagnis oprykningsfest. HIF rykker op med en sejr over Jan Vingaards tropper.

- Der er nok lagt i kakkelovnen, når de kan rykke op. Hvidovre har gennem hele sæsonen placeret sig fortjent som suverænt tophold. De har mange profiler med højt niveau og med stor klogskab. Med mange tilskuere på et traditionsrigt stadion, skal vi være klar fra start og ikke springe over, hvor gærdet er lavest, siger Jan Vingaard til klubbens hjemmeside.

Samme sted skriver Leo Jensen, at Middelfart i foråret har spillet seks uafgjorte kampe, som alle burde være vundet, når man ser på boldbesiddelse og målchancer. Det er præcis de tolv point, som Middelfart mangler, fordi der er elleve point op til en oprykningsplads.

Middelfart mangler Peter Jul, der har karantæne. Til gengæld er Mathias Damgaard tilbage efter tre kampe med karantæne.

Leo Jensen bemærker iøvrigt, at kampens dommer Tinna Høj Christensen er en kvindelig dommer.

Det handler om ære og stolthed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce