Det bliver næppe 5-1

Kasper Schmeichel var i højt humør under træningen på Aviva Stadium, hvor der solgt billetter til 48.000 tilskuere inklusive nogle få hundrede danskere. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)

Det bliver næppe 5-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kasper Schmeichel: Kampen for elleve måneder siden er fortid

FODBOLD: Landsholds-keeper Kasper Schmeichel havde naturligvis gode minder, da han fredag aften vandrede ind omklædningsrummet på Aviva Stadion, hvor det havde sprøjtet med champagne for elleve måneder siden efter VM-kvalifikationen var fuldendt.

- Der er gode minder herfra og det letter på humøret, når man lige kommer ind. Men ellers er den kamp fortid. Det her bliver en helt anden type kamp, og det bliver ikke 5-1, selv om jeg selvfølgelig vil håbe det, sagde Kasper Schmeichel, der dengang blev overrumplet af en dødbold fra Shane Duffy, så Irland kom foran 1-0.

- Vi er klar over irernes styrke på dødbolde. Alle frispark kommer ind i boksen, og vi gør ikke noget anderledes, end vi plejer. Vi har Simon Kjær og andre, der er stærke i luften og er klar til det tryk, mener Kasper Schmeichel.

- Kommer I til at mangle teknisk kvalitet uden Eriksen?

- Vi har gode spillere overalt på banen, men vi vil gøre en stor fejl, hvis vi undervurderede irerne. De har også gode spillere, men vi er meget motiveret til den her kamp, sagde Schmeichel.

Anfører Simon Kjær vurderede, om irernes hævnlyst kan blive en udfordring.

- Det kan nogen gange være positivt at være hævnlysten. Andre gange kan det blive negativt og man kan rende ind i gule kort. Irerne vil komme med masser af tryk og vi skal og vil være klar til det, sagde Kjær, inden Kasper Schmeichel brød ind i den store dagsorden om, hvem der skulle være 10'er i stedet for Eriksen.

- Jeg spiller 10'er, sagde han med sit kendte store smil ud over den ellers gravalvorlige forsamling.

Det bliver næppe 5-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce