Den rene jammer til sidst

Casper Johansen var igen en frontfigur for Middelfart, der lægger tryk på i oprykningsslutspillet, hvor marienlyst - hvis forsvarer Nikolai Kehling - her prøver at fange Johansen i et lokalopgør. Arkivfoto: Lasse Hansen

Den rene jammer til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart lod en 2-0-føring smutte i slutfasen, og selv om 2-2 normalt er et godt resultat i Jammerbugt, var stemningen trykket.

Fodbold: Enhver fodboldspiller kender fornemmelsen. Når man længe har ført og føler det hele er under kontrol. Lige indtil modstanderen udligner dybt inde i overtiden.

Og når man spiller i Pandrup nord for Limfjorden mod herligt klingende Jammerbugt FC er hjemturen ikke just den mest livsbekræftende oplevelse.

- Frustrerende er vel det bedste ord, der kan beskrive den stemning vi har lige nu, sagde sportschef Søren Godskesen, mens han bevægede sig gennem det jyske land efter 2-2-kampen.

Betingelserne for kampen var forbløffende gunstige. Myten om, at det altid blæser i Nordjylland holdt ikke i væsentlig grad.

- Det var kun fem sekundmeter, og kampen blev spillet på en perfekt kunstgræsbanen, sagde Godskesen.

- Det var på ingen måde en stor kamp. og det gjaldt for begge hold. Men vi stod generelt fint i forsvaret og passede vores ting.

Tre store chancer

Men Middelfart fik dog skabt tre store chancer i 1. halvleg - uanset det jævne spil.

Ved det første mål scorede midterforsvareren Mathias Damgaard på hovedstød. Det skete efter en dødbold, hvor bolden blev clearet ud af feltet, men den anden midterforsvarer Nicklas Vemmelund heade bolden tilbage, og Damgaard steg op nærmest fra grænsen af feltet og headede bolden ind.

Før scoringen til 2-0 blev den hurtige kant Martin Hedeager Jensen sat perfekt op af Casper Johansen, og den tidligere Kolding-spiller passerede sikkert hjemmeholdets keeper.

- Vi havde endda chancen til et tredje mål, men Peter Jul Nielsen sparkede over målet med højrebenet, som ikke just er hans stærke side. Det lignede, at der var tomt bur, sagde Godskesen.

- Men vi var naturligvis fuld af fortrøstning i pausen, og 2. halvleg havde ikke mange chancer, og det hele så fornuftigt ud, indtil vi begik to dumme frispark til sidst. Ved det første skubbes en modstander i ryggen helt ude i kanten af feltet, og ved det andet, som falder fem minutter inde i overtiden, skubber vi igen helt unødvendigt en mand i ryggen, sagde Godskesen.

-Ét point i Jammerbugt er aldrig et dårligt resultat, men under omstændighederne er det naturligvis ikke nemt at acceptere, sagde sportschefen, hvis hold spiller skærtorsdag hjemme mod Skovshoved, og nu er jagten på de to oprykningsgivende pladser for alvor sat ind, og det er jo helt banalt hele formålet med at deltage i det øverste slutspil.

Den rene jammer til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce