Dalum-keeper reddede kæmpechancer og lagde op til sen udligning i Greve.

FODBOLD: Det er vist på sin plads at sende en særlig varm tak til både søens folk men især til Dalums målmand Rasmus Lund efter kampen i Greve, hvor han dybt ind i overtiden gik med frem og lagde op til Kasper Johansens udlignende mål til slutcifrene 2-2.

- Greve kunne efter pausen have scoret fem-seks mål, men Rasmus klarer tre-fire 100-procents chancer. To minutter inde i overtiden får vi et frispark ude ved hjørneflaget. Rasmus er gået med op og får headet bolden bagud, hvor Kasper Johansen sparker bolden fladt ind mellem en masse spillere, fortæller Dalum-træner Anders Nielsen.

- Vi spillede bedre end Greve i første halvleg, men skulle have lavet flere mål end det Jack Nielsen headede ind efter hjørnespark. Men så blev vi passive efter pausen og Greve fik pludselig en masse rum at spille på og satsede. Derfor var vi tilfreds med den sene udligning, sagde han efter regnvejrskampen.

- Uanset om det styrtregnede blev græsplænen slået og tromlet lige inden kampstart. Det var fine forhold. Det ser vi aldrig på Fyn, konstaterede Anders Nielsen.

 

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.