Trods en mand mindre på banen i den sidste time fik Dalum udlignet Avartas føring, men Avarta vandt 2-1 på et straffespark.

Fodbold: Det blev en sur tur til Espelunden i Rødovre for Dalum IF, der måtte rejse hjem med et nederlag, da Avarta vandt søndagskampen 2-1. Dermed står Dalum stadig uden point efter de to første runder i 2. division.

- Vi spiller en fin kamp, hvor vi får mulighed for at kombinere os igennem. Vi er tilfredse med spillet, men ærgerlige over resultatet, siger Dalums assistenttræner, Morten Christensen.

Avarta kom foran ved den tidligere Esbjerg-superligaspiller Thiago Pinto Borges efter en halv times spil, og et minut efter brasilianerens scoring fik Dalum udvist Daniel Jensen, der kom for sent i en tackling. Men trods en mand mindre på banen i kampens sidste time fik Dalum skabt flere muligheder.

- Vi kom frem til tre gode chancer i det sidste kvarter af første halvleg, selv om vi var en mand i undertal, fortæller Morten Christensen.

Dalum fik udbytte af anstrengelserne et kvarter efter pausen, hvor Rasmus Schmidt udlignede på et direkte frispark, som med assistenttrænerens ord blev sendt op i krogen.

Men Dalum måtte alligevel rejse tomhændet hjem, da Avartas Thomas Christiansen 20 minutter før tid scorede til 2-1 på straffespark, dømt for hånd på bolden.

- Det var efte et langskud, hvor bolden efter dommerens mening blev blokeret af en arm. Det var den eneste chance, Avarta fik efter pausen, så det var ærgerligt, at vi ikke fik noget ud af den kamp, siger Morten Christensen.

Dalum-forsvareren Jeppe Pedersen fik et slag på anklen og blev skiftet ud i pausen.

Dalum skal på lødag hjemme mod Greve forsøge at få sæsonens første point.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.