Dalum sikrer sig kanonkonger

Dalums dribler Frederik Humlegaard, der her kører rundt med OB's tidligere forsvarer Frederik Tingager, fortsætter mellem villahækkene i Fruens Bøge og nærmeste matrikler i næste sæson. Foto: Peter Leth-Larsen

Dalum sikrer sig kanonkonger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. divisionsklubben, der reddede sig i sidste runde af 2. division, har haft travlt med gåsefjeren de sidste par dage og har skrevet amatøraftaler med klubbens angribere.

Fodbold: De fynske klubber i laget under OB har travlt med at sikre sig det bedst mulige rov på markedet, før 2. division indledes igen i august.

Dalum sikrede sig på sidste spilledag overlevelse og skal spille i den nye vestkreds sammen med oprykkeren TPI og 10 jyske klubber.

- Dalum IF har haft et meget stort ønske om at bibeholde stammen på den unge og talentfulde trup, som kan udvikles yderligere i de kommende sæsoner. Allerede i den netop afsluttede sæson viste holdet oftest gode præstationer, samt en meget stor arbejdsvilje og lyst til udvikling både til træning og i kampe. Desuden arbejdes der ligeledes på at tilføre ny energi med henblik på at stå endnu stærkere fremadrettet, melder Dalum.

Dalum har først og fremmest sikret sig langt de flere af de offensive kræfter på det, som i amatørklubber hedder aftaler.

- Vi er glade for, at Frederik Humlegaard, Lukas Harder, Martin Høgstad, Tais Holm Christensen og Marco Bertelsen alle tørner ud fra Dalum, når den nye sæson indledes i den første weekend i august.

Dalums sportschef Michael Jørgensen siger:

- Selv om det er et ungt femkløver af angribere vi kan præsentere, er det alligevel spillere med et pænt antal divisionskampe, da alle fem har spillet divisionsfodbold i en meget ung alder. Flere af spillerne har desuden den kvalitet, at de også kan besætte flere positioner på midtbanen. Det er desuden spillere, der supplerer hinanden fremragende og alle har et stort udviklingspotentiale, smælder sportschefen.

Dalum sikrer sig kanonkonger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce