Dalum sikrer midtbanens slagkraft

Alexander Nicolajsen, der her scorer et vigtigt mål i foråret mod nu nedrykkede Lyseng, fortsætter i Dalum i efteråret. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Dalum sikrer midtbanens slagkraft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge spillere har givet tilsagn om at fortsætte i den kommende sæson, hvor klubben spiller i vestkredsen med blandt andre oprykkeren TPI.

Fodbold: Oprustningen - eller i det mindste bevarelsen af den fodboldmilitære slagkraft - fortsætter i de fynske 2. divisionsklubber.

Dalum IF skal spille i den nye vestkreds sammen med oprykkeren TPI, og forleden kunne klubben annoncere, at en offensiv kvintet bliver i klubben.

Den sportslige ledelsen går åbenbart habilt systematisk frem og annoncerer nu, at en række midtbanespillere er sikret på aftaler.

- Hvis der er noget, der virkelig har kendetegnet Dalum i sidste sæson, er det en hårdt arbejdende midtbane, som oven i købet også har scoret afgørende mål. Det har derfor haft meget stor prioritet at sikre dette maskinrum også i den kommende sæson, meldes det.

- Det er derfor med stor stolthed, at vi kan berette, at Alexander Nicolajsen, August Nielsen og Rasmus Schmidt er klar til at kæmpe videre for Dalum i den nye 2. division. Trioen holder en gennemsnitsalder på kun lige godt 20 år, så det bliver spændende at følge den videre udvikling i den kommende sæson.

Sportschef Michael Jørgensen siger:

- Det er en trio, som har spillet et meget stort forår, hvor de hver især er vokset med opgaven. Det har derfor været en meget høj prioritet at holde dem sammen i Dalum, hvilket heldigvis er lykkedes, selv om andre klubber har været ude med snøren, siger sportschefen.

Dalum melder videre:

- Tre spillere til midtbanepositionerne er dog lige i underkanten, så der arbejdes på at tilføre Dalums divisionstrup et par spillere yderligere.

Cheftræner Anders Nielsen, der sluttede sin første sæson i klubben med at sikre divisionsholdet fra nedrykning på sidste spilledag, hvor holdet vandt i Odder, blev hentet fra Marienlyst.

Anders Nielsen har flere gange meldt, at hans hensigt var at opbygge en stamme af unge spillere, fordi træneren ikke brød sig om den evige flakken rundt af spillere i det odenseanske fodboldmiljø, hvilket naturligvis og især sjældent er populært hos de klubber, der er på den afgivende side.

Dalum er en amatørklub, som ikke må skrive kontrakter, men som de andre Odense-klubber i laget under OB kan klubben skrive såkaldte amatøraftaler, som dog rent juridisk ikke hindrer spillerne i at skifte klub, så længe de ikke har spillet den første kamp i en klub i hver turneringshalvdel.

Dalum sikrer midtbanens slagkraft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce