Dalum skal til Espenlunden i Rødovre

FODBOLD: Dalum skal forsøge at rejse sig fra premiere-nederlaget til Kolding IF med en giftig søndags-tur til Espelunden i Rødovre, hvor Avarta holder til og har skærpet truppen.

Martin Albrechtsen fra Brøndby er blevet genforenet med sin bror Jakob i Avarta-forsvaret og samtidig har klubben hentet Thiago Pinto Borges, der har været både i Esbjerg og FC Vestsjælland og andre fornemmere destinationer. I forvejen råder holdet over Peter Benjaminsen, der blev opflasket i AB men også har spillet i FC Nordsjælland.

- Vi er uden skader og efterhånden er de fleste ved at være tilbage i fuld træning. Vi vil nok stå lidt mere afventende, og så forsøge at spille, når vi har muligheden for det, siger Dalums assistenttræner Morten Christensen.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.