Dalum med eks-Sønderjyske-talent

Middelfart og Peter Kristensen - til venstre - var på banen igen. Her dribler Peter Kristensen i et lokalopgør mod Næsbys daværende back Timmi Johansen. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Dalum med eks-Sønderjyske-talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalum og TPI spillede 0-0, mens Middelfart slog Næsby 2-0. Marienlyst spiller mandag mod OB-rserverne.

Fodbold: Dalum præsenterede en ny midtbanespiller, da de rødhvide spillede 0-0 i en træningskamp mod naboen TPI, der i foråret kæmper for oprykning fra Danmarksserien til 2. division.

Dalum fra netop 2. division og TPI spillede 0-0, og TPI's nye træner Jan Knudsen, der afløser Rene Hansen - der er gået til OKS - var tilfreds med udbyttet.

- Vi spillede fint den første time, hvor vi forsvarede os godt og fik nogle fine omstillinger, og vi havde da de farligste chancer, sagde Jan Knudsen, der så den tidligere August Lomholt Nielsen optræde for Dalum i det, som blev kaldt en "jævnt god" træningskamp af TPI-træneren, men det vigtigste var naturligvis at få noget kamptræning og luft i lungerne, og begge hold skiftede en del ud.

August Lomholt har en fortid i Sønderjyskes talentafdeling og er en teknisk stærk spiller med god boldomgang, og den cirka 20-årige midtbanespiller bør passe ind Dalum-træner Anders Nielsens konstruktive spillestil.

Middelfart havde besøg af Næsby fra ligeledes 2. division og sejrede 2-0 på kunstgræsset i det vestfynske. Casper Johansen og den nye angriber Kent Jørgensen, der er hentet i Dalum, scorede.

- Begge hold fik vel brugt kampen fornuftigt. Middelfart spillede med de kendte ansigter og så nogle af de nye, sagde Næsby-træner Kristoffer Johannsen, der manglede et par småskadede og/eller syge spillere.

Marienlyst, der er med i oprykningsspillet i 2. division i foråret, spiller først mandag, hvor holdet får besøg af OB-reserverne i en kamp, der spilles klokken 17.00 på Windelsvejs kunstgræs.

Dalum med eks-Sønderjyske-talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce