Jack Nielsen udlignede for Dalum i overtiden i udekampen mod Thisted.

Fodbold: Dalum fik en god sæsonpremiere i oprykningsspillet i 2. division ved at hente det ene point på udebane mod et af topholdene, Thisted. Dalum udlignede til slutfacit 1-1 halvandet minut inde i overtiden, da Jack Nielsen sparkede en nedfaldsbold op i det ene hjørne.

- Når vi scorer så sent i kampen, er vi naturligvis tilfredse med at komme hjem med et point på en svær udebane mod et godt Thisted-hold, siger Dalums træner, Kristoffer Johannsen.

Thisted var kommet foran efter 11 minutter, da Sead Gavranovic fik lov til at score direkte på hjørnespark. Bolden strøg hele vejen fra hjørneflaget ind i Dalums mål.

- Vores målmand, Rasmus Lund, var ikke tilfreds med sin præstation ved målet, og han fik oppet sig med et par flotte redninger senere i kampen, siger Kristoffer Johannsen.

- I de sidste 10 minutter af første halvleg forærer vi store chancer væk til dem, men ellers spiller vi en udmærket kamp.

Et kvarter før tid blev Thisteds Laus Østervig Nielsen udvist efter sit andet gule kort. Begge advarsler kom efter frispark mod Dalums anfører Frank Nielsen, der efter sine knubs blev skiftet ud.

- Frank fik en hård medfart og blev skiftet ud, men han er klar igen til næste kamp, siger Kristoffer Johannsen.

Med det ene point er Dalum på sjettepladsen fortsat fem point efter Thisted på andenpladsen. To hold rykker op i 1. division.

Dalum tager på lørdag imod Hvidovre.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.