Chok i Fynsserien: Topholdet OKS siger farvel til træner

OKS-træner Rene Hansen er ikke længere i jobbet på Østerbæksvej, selv om holdet fører Fynsserien. Klubben angiver ønsket om en større sammenhæng med den nye "tråd" i klubben som en årsag. Her ses Rene Hansen dirigere med OKS-holdet i en kamp i efteråret. Foto: Arne Rasmussen

Chok i Fynsserien: Topholdet OKS siger farvel til træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynsserie-klubben vælger at stoppe samarbejdet med cheftræner Rene Hansen og assistent Michael Nielsen.

Fodbold: Overraskende for de fleste har Fynsseriens tophold OKS valgt at stoppe samarbejdet med klubbens trænerteam - nu hvor første halvdel af sæsonen er afsluttet. Cheftræner Rene Hansen og assistenttræner Michael Nielsen er dermed fortid på Østerbæksvej.

"OKS har i forbindelse med den forestående vinterpause valgt at afslutte samarbejdet med klubbens trænerteam i Albaniserien. Vi vil i OKS gerne takke Rene Hansen og Michael for deres store arbejde og engagement i klubben og med AS-holdet siden nytår. Et arbejde, der blandt andet betyder, at vi nu overvintrer på førstepladsen i Albaniserien. Vi vil ønske Rene og Michael god vind i deres videre trænerliv", melder OKS.

"Vi er i OKS i disse år inde i en meget positiv udvikling også i seniorafdelingen, hvor mange mennesker i og rundt om klubben bidrager. Det er vi meget glade for, lyder det fra klubbens seniorudvalg.

Medlem af seniorudvalget og formand, Klavs Larsen tilføjer:

- Siden sommerferien har vi igangsat et nyt spændende projekt i ungdomsafdelingen, "det fede fodboldmiljø for alle", hvor vi har stor fokus på, at alle skal have gode vilkår på samme niveau. Her er tilknyttet konsulenter, som arbejder på tværs af alle årgange, også med det formål at få OKS til at fremstå endnu mere sammenhængende og som en hel klub og hvor alle spillere føler sig som en del af fællesskabet. Disse tanker og principper vil vi nu gerne i højere grad end hidtil føre op i seniorafdelingen også, og vi mener derfor, vi har behov for nye kompetencer og profiler i vores trænerteam på 1. holdet, melder OKS-formanden.

OKS ligger før forårets afgørende halvdel ét, to og tre point foran henholdsvis Allesø, Marstal/Rise og Bogense.

Chok i Fynsserien: Topholdet OKS siger farvel til træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce