Bekræftet: Tjekkisk midtbanespiller er skiftet til OB

Dansk fodbold har tidligere krydset Kamil Vaceks vej. Da han spillede for Sparta Prague spillede han mod William Kvist og resten af FCK i Europa League i sæsonen 2009/2010. Foto: David W Cerny

Bekræftet: Tjekkisk midtbanespiller er skiftet til OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB har forstærket sig med 31-årige Kamil Vacek. Midtbanespilleren har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2020.

Fodbold: OB fortsætter med at forstærke sig i sommerens transfervindue. Torsdag aften har klubben skrevet kontrakt med den 31-årige midtbanespiller Kamil Vacek frem til sommeren 2020, der for nylig fik ophævet sin kontrakt med polske Slask Wroclaw.

Sportsdirektør i OB Jesper Hansen glæder sig over sin nye spiller, der har sin første træning med sine nye holdkammerater fredag.

- Vi får en spiller ind, som har en masse rutine, som han kan bidrage med hos os. Han er en alsidig spiller, der kan dække flere pladser på midtbanen, og vi ser ham som en spiller, der kan tage en lederrolle og et ansvar på banen, hvor han både kan spille ind med sine egne kvaliteter og samtidig gøre sine holdkammerater bedre i kraft af sine erfaringer, siger Jesper Hansen til OB.dk

Kamil Vacek har ti landskampe i bagagen, og han har tidligere tørnet ud for klubber som israelske Maccabi Haif, polske Piast Gliwice, italienske Chievo, og tjekkiske Sparta Prag.

Udpeget af talentspejderen

Kamil Vacek er ikke en blank lottokupon. Chefscout Ole Nielsen har haft holdt et vågent øje med tjekken, fortæller Jakob Michelsen.

- Vi forventer, at Kamil Vacek kan gøre en forskel for os. Han er meget bevægelig, teknisk dygtig og en rigtig god midtbanespiller, der dækker flere positioner. Han har masser af rutine fra sine tidligere klubber, hvor han har fået mange kampe. vi er sikre på, at han bliver en gevinst for os i de kommende sæsoner, siger Jakob Michelsen til OB.dk

OB's nyerhvervelse får trøje nummer syv.

Bekræftet: Tjekkisk midtbanespiller er skiftet til OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce