Middelfarts topscorer Casper Johansen scorede fra midten i forårets kamp mod dagens modstander HIK, og der er allerede et vist pres på hjemmeholdet.

Fodbold: Det var i forrige sæsons hjemmekamp mod HIK, at Middelfarts anfører Casper Johansen scorede et pragtmål helt oppe fra midterlinjen mod HIK, og netop Hellerup-mandskabet er modstanderen igen lørdag eftermiddag i sæsonens første hjemmekamp i det endnu unge grundspil i 2. division.

Konditionerne er glasklare: Middelfart skal på den berømte tavle efter premierens 1-3-nederalg ude mod Marienlyst. Helller ikke midtugens pokalkamp på Als mod det loakle seriehold var en berusende oplevelse. Dog skal det siges, at Egen kom foran 2-0 på et par absolutte pragtmål, da et par lokale superteknikere producerede nogle overraskende detaljer.

Men MIddelfart fik dog ædt sig tilbage i kampen og vandt 4-2.

Casper Johansen kunne dog bagefter afsløre, at træner Jan Vingaard havde været yderst kontant i pausen:

- Jan gav en regulær skideballe i pausen, og det havde jeg nok også gjort som træner. Spillet var alt for upræcist og uden bevægelse i 1. halvleg, men vi fik rettet op på det, sagde Casper Johansen til Middelfart Boldklubs hjemmeside, hvor han også erkendte, at holdet ikke havde brug for at skulle bruge så mange kræfter i den pokalkamp.

HIK-teknikere

Men sket er sket, og nu venter HIK:

- HIk er et hold med mange gode teknikere, men vi skal gå efter at lukke dem ned og blokere deres spil i mellemrummene, og kan vi erobre bolden de rigtige steder og komme godt afsted i kontraerne, er vi godt på vej, siger Casper Johansen til klubbens hjemmeside.

Det bebudes mellem linjerne, at Middelfart meget vel kan finde på at "ryste posen" noget, og Sport Fyn vil ikke blive overrasket, for flere af spillerne leverede en mager indsats mod Marienlyst, da odenseanerne efter pausen skruede op for tempoet.

I foråret holdt Middelfart ofte eget bur rent, og målmand Casper Radza vil være opsat på at gentage tricket. Middelfart vandt forårets hjemmekamp 2-1, mens udekampen i Gentofte blev tabt 0-2.

Der fløjtes op på det idylliske stadion på Adlerhusvej klokken 14.00, og her skal Middelfart vise, at man kan tage springet fra et succesrigt forår i et nedrykningsspil til at fortsætte succesen mod de noget tungere karle i øverste slutspil. Og emd kun 14 kampe i grundspilelt er der ikke plads til mange flere svipsere.

  • Af: