Anders K. Jacobsen: Jeg mangler kvalitet

OB's Anders K. Jacobsen sloges for føden, men erkendte selv, at han ikke var skarp nok foran målet. (Foto: Carsten Bundgaard/Scanpix 2018)

Anders K. Jacobsen: Jeg mangler kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders K. Jacobsen og Jeppe Tverskov enige om, at 0-0 var for lidt for OB.

FODBOLD: Anders K. Jacobsen var godt klar over, at han skulle have udnyttet sit personlige overtag mod forsvareren Abdul Mumin helt anderledes konsekvent.

- Alle kan se, at jeg mangler slutproduktet. Jeg mangler kvaliteter i mine afslutninger, og så er der ikke længere. Ellers spiller jeg en fin kamp og skaber mulighederne. Vi spiller en stærk og stram kamp, og tvinger dem til at spille foran os. Men jeg er da klart skuffet over, at jeg ikke scorede i dag, sagde Anders K. Jacobsen, der i de syv første kampe efter ferien har scoret et enkelt mål - i hjemmekampen mod Sønderjyske.

- Men jeg er ikke en dårligere afslutter end sidste sæson. Men jeg bliver målt på scoringerne og her har jeg ikke været skarp nok i den afsluttende fase. Det må jeg arbejde med, for det er altafgørende for en angriber. Men jeg må se nøgternt på det. Det er ikke første gang, sådan noget sker for mig eller for andre angribere. Jeg skal bare blive ved at komme til mulighederne, for så vender det for mig, sagde Anders K. Jacobsen, der blev skiftet ud til fordel for Mathias Jørgensen midt i anden halvleg.

Tverskov: Ikke altid pænt

Forsvarsgeneralen Jeppe Tverskov var også ked af 0-0.

- Det er anden hjemmekamp i træk, hvor vi ærgrer os over et uafgjort resultat. Vi skaber nok til at vinde kampen, selv om vi ikke altid spiller lige pænt med bolden. Men der var gode taktiske muligheder ved at spille lidt mere primitivt, og det benyttede vi os af i dag.

- Vi - og mig selv inklusive - havde lige fem-ti minutter, hvor vi ikke havde skruet fødderne rigtigt på. Ellers stod vi igen fint rent organisatorisk. De fik kombineret lidt ude på venstresiden, men vi er farligst og har både de fleste og største chancer på omstillingerne.

- De har hurtige folk, men dem havde vi lettere ved at håndtere ved at tage deres tre forreste ud af kampen, så de hver gang blev fejlvendte, når de fik bolden. Alt var ikke lige pænt, men det var en fin plan at spille høje og direkte bolde ud bag Mads Mini Pedersen. Helenius vandt vel alle sine dueller i luften og Anders K. Jacobsen kom også ned bag dem, og det ærgrer os, at vi ikke kom foran og vandt kampen, mente Jeppe Tverskov.

Anders K. Jacobsen: Jeg mangler kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce