2. division: Næsby vil rejse sig efter skuffelse

Anders Nielsen ærgrer sig ved stolpen over en brændt chance i en kamp mod Jammerbugt. Den rutinerede Næsby-spiller er til rådighed igen for første gang i år, når Næsby anden påskedag tager imod Hillerød. Foto: Birgitte Carol Heiberg

2. division: Næsby vil rejse sig efter skuffelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter det unødvendige nederlag til Aarhus Fremad vil Næsby vinde over formstærke Hillerød, mens Dalum gæster bundholdet i nedrykningsspillet.

Fodbold: Næsby Boldklub tager anden påskedag klokken 14.00 imod Hillerød i nedrykningsspillet i 2. division. Hillerød er kommet godt fra start med syv point i de tre første kampe, heraf to storsejre på hjemmebane, 6-1 over Greve og 4-1 over Lyseng. Hillerød har på sjettepladsen 13 point, ni flere end Næsby på 11.-pladsen.

- Hillerød er et hold, vi ikke har mødt før. De har været dygtige til at vinde nogle af de vigtige kampe mod hold, der ligger i den tunge ende, siger Kristoffer Johannsen, træner for Næsby.

Næsby hentede fire point i forårets to første kampe og var på vej mod endnu et godt resultat skærtorsdag ude mod Aarhus Fremad, men en fynsk føring på 2-1 blev smidt over bord i de sidste minutter, så Aarhus Fremad vandt 3-2.

- Vi lå i en rigtig god position og smed det hele væk. Det er ærgerligt at lave den slags fejl, men vi kan trøste os med, at vi selv smed det væk og ikke blev spillet ud af banen, siger Kristoffer Johannsen.

Næsby indledte foråret med ni point op til redning. Nu er der syv point op til stregen over nedrykningspladserne.

- Hvis vi vinder nok fodboldkampe og gør en god figur i foråret, så kan vi godt redde os. Der er 13 kampe endnu, påpeger Kristoffer Johannsen før påskekampen, der som de to første hjemmekampe også spilles på kunstgræsbanen på Stærehusvej.

Næsbys offensive kantspiller Pelle Weber har karantæne, men til gengæld er rutinerede Anders Nielsen til rådighed igen for første gang i foråret efter at være kommet hjem fra ferie.

Hillerød har også en spiller i karantæne, Jonathan Witt, der allerede midt i første halvleg fik det røde kort mod Lyseng.

Dalum mod bundhold

Dalum IF kom ikke i aktion skærtorsdag, da hjemmekampen mod B93 som den eneste i 2. division blev aflyst på grund af påskens snevejr.

Anden påskedag klokken 14.00 spiller Dalum på kunstgræs i det sydlige Aarhus mod Lyseng, der ligger sidst i nedrykningsspillet med blot tre point og lutter nederlag i forårets tre første kampe.

Dalum ligger midt i rækken med 11 point, og cheftræner Anders Nielsens tropper har hentet et point i foråret via 1-1 hjemme mod Odder. Dalum ligger et point over nedrykningsstregen, men Dalum har spillet en kamp færre end konkurrenterne.

2. division: Næsby vil rejse sig efter skuffelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce