FODBOLD: Den 19-årige midtbanespiller Rasmus Fink Hansen har forlænget sit ophold i Middelfart Boldklub frem til udgangen af kalenderåret 2019.

Rasmus har ifølge klubledelsen siden sin ankomst til Middelfart udviklet sig rigtig positivt, og har stor vindermentalitet, engagement og ærgerrighed til træning og i kampene.

- Rasmus er en rigtig spændende central midtbanespiller, som er fysisk- og nærkampstærk, løbevillig, god på bolden, og god til at se de offensive muligheder i spillet. Vi er derfor rigtig glade for, at Rasmus har valgt at fortsætte sin udvikling i Middelfart Boldklub i de næste to år, og tror på, at Rasmus besidder de færdigheder, der skal til for at blive en dygtig divisionsspiller i Middelfart, siger administrerende direktør Lars Peter Hermansen i en pressemeddelelse. (leif)

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.