11 nederlag i træk: Marienlyst tabte klart hjemme

- Nu har vi prøvet i 10 kampe i træk at få vendt det her, og hver eneste gang skal vi prøve at finde på noget nyt. Men der er jo ikke andet at gøre end at gå ud på træningsbanen og arbejde hårdt, sagde Carsten Hemmingsen, Marienlysts cheftræner, efter lørdagens 0-3-nederlag. Arkivfoto: Robert Wengler

11 nederlag i træk: Marienlyst tabte klart hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Problemerne fortsætter i Boldklubben Marienlyst, som lørdag indkasserede et 0-3-nederlag hjemme mod Vanløse IF. - Vores bundniveau er ufatteligt lavt, siger cheftræner Carsten Hemmingsen.

Solen hang højt over Marienlystcentret lørdag eftermiddag, da de to hold gik på banen, men for tiden skinner den ikke på hjemmeholdet fra Skibhuskvarteret.

Lørdag blev det til et 0-3-nederlag til Vanløse IF i en ensidig affære, hvor sjællændernes sejr syntes givet fra start til slut. Det 11. nederlag i streg for hjemmeholdet.

Cheftræner Carsten Hemmingsen erkender, at tingene ikke kører, og slår fast, at der ikke er nogen undskyldninger:

- Man skal jo være idiot for at sige, at det her er godt nok. Efter anden runde, hvor vi vinder en kamp, der har det været op og ned. Vores bundniveau er ufatteligt lavt, og de kampe, hvor vi spiller til at få point, der gør vi det ikke, fordi vi laver fejl, siger han og fortsætter:

- Hvis vi sammenligner det her med den kamp, vi spillede i sidste weekend (1-2-nederlaget til Middelfart, red.), så er det jo to forskellige verdener. Når vi leverer så god en præstation i Middelfart, må det jo være fordi, at man synes, at det er sjovt at spille der, og ikke imod Vanløse. For så vidt jeg ved, så stiller vi op med 11 spillere begge steder og vilkårene er de samme.

Marienlyst - Vanløse 0-3 (0-2)
2. division, pulje 2

Mål: 0-1 Tobias Kjelfred (7) bliver spillet fri ved bagstolpen af et fladt indlæg fra højre og scorer let. 0-2 (18) Oskar Høybye er sidste station i et hurtigt gennemspillet angreb fra venstre og sparker gennem benene på målmanden. 0-3 (90+) Mohammed Hussein får bolden til venstre for feltet og lægger bolden ind i det korte hjørne.

Advarsler: Alexander Funch, Vanløse (15), Kristian Weber, Marienlyst (32), Mads Raben, Marienlyst (88).

Holdopstilling (4-4-2): Marcus Sørensen - Mads Lier (45. Rasmus Skovgaard), Hasan Kurucay, Rune Rasmussen (35. Jonas Damsted), Lasse Plato - Jonas Hvilsom, Mads Jørgensen, Thomas Broe (20. Mads Andersson), Kristian Weber - Mads Hansen, Mads Raben.

Bedste spiller: Mark Christoffersen (Vanløse).

Dommer: Jonas Rossen (udmærket og sikker).

Næste kamp: Søndag den 28. oktober klokken 13.00: Avarta - Marienlyst.

Klart kampbillede fra start

Lørdagens opgør mod Vanløse IF startede i et højt tempo, hvor fejlmargenen også var derefter for begge hold. Det blev gæsterne, der greb den udvikling bedst og fik sat sig igennem over for Marienlyst-forsvaret i flere farlige situationer i kampens første minutter.

Og efter syv minutter gik det galt for hjemmeholdet, da gæsterne brød igennem via højre side, hvor Marienlyst gav meget plads. Til sidst endte bolden hos en fri Tobias Kjelfred, som let kunne sparke bolden i mål fra sin position ved bagstolpen.

Marienlyst prøvede at fighte sig tilbage og forsøgte med direkte omstillinger, mens gæsterne havde mest held til at holde fast i bolden.

Efter 18 minutter slap Vanløse-spillerne igen igennem over en af kanterne, denne gang den venstre. Mikkel Rasmussen fandt Rasmus Gaudin inde i feltet, og han spillede med det samme bolden videre til Oskar Høybye, som fordoblede gæsternes føring.

Og hvor gæsterne havde let ved at skabe muligheder, havde hjemmeholdet endog meget svært ved det. Et sologennembrud af Kristian Weber efter en halv time, som blev blokeret af forsvaret, og et frispark, som endte tæt under mål men strøg den forkerte vej, var det tætteste, Marienyst kom på en reducering før pausen.

I den modsatte ende kunne Marienlyst takke målmand Marcus Sørensen for, at det stod 2-0 halvvejs.

Kørte den hjem

Anden halvleg fortsatte, som første sluttede. En time inde i kampen kunne Vanløse IF sagtens have været foran med fire eller fem, men ineffektivitet, marginaler, en stolpe og Marcus Sørensen holdt kampen åben på papiret.

Mod kampens slutning forsøgte hjemmeholdet at skubbe højere op, og i et par tilfælde var det ved at føre et par gode chancer med sig.

På et tidspunkt var Mads Andersson ved at komme fem til en stor chance, men Vanløse-målmand Lasse Krogh kom ud og blokerede for ham.

Derefter blev et par sporadiske omstillinger fra hjemmeholdet blokeret af et godt indstillet Vanløse-forsvar, og den anden vej gav Marienlysts offensive satsning endnu mere plads for gæsterne. Det udnyttede Mohammed Hussain, da han fire minutter inde i overtiden gjorde ondt værre for hjemmeholdet og scorede til 0-3.

Marienlyst ligger sidst i 2. divisionens pulje 2 med tre point for 13 kampe.

11 nederlag i træk: Marienlyst tabte klart hjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce