Laura Ricks udvider sin gamle skole med flere hundrede kvadratmeter (
Foto: Lars Skaaning)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syd Fyenske Veteranjernbane har fået sig en lokomotivfører mere. 22. september var NIELS BILLE til eksamination hos GREVE PETERSEN i klubbens "marcipanbrød" på ruten Faaborg-Korinth. Og bestod. Nu råder SFvJ over fire diesel-lokomotivførere.

Kok MADS RYE MAGNUSSON, Falsled Kro, har vundet Dalum Uddannelsescenters pris "Kartoffelprisen 2007". Han havde skabt tre gode kartoffelretter i en konkurrence. Forretten var havkat med selleri og sava-kartoffel, persillesaft og folva-kartoffel med bacon og dertil hyldeblomst-snaps. Hovedretten var lam med lammebacon, karamel-liseret sava-kartoffel, kartoffelgallet af folva, kantareller, koldrøget kartoffelmayonnaise i kartoffelskal samt kartoffelmousseline af folva. Desserten indeholdt sandelig også kartoffel. Det var en æbletærte med creme fraiche, karamelis med folva-kartoffel, æble-pæresorbet i nougatine og søde kartoffelchips af liva-kartofler.

- Vil du have en gratis is? Sådan spurgte TINA ERNTSEN, butiksbestyrer i Schlecker forbløffede forbipasserende i Østergade. Dog takkede alle ja, da de kiggede ned i hendes pose og så de kolde fristelser. Og selv om det er efterår, så kan alle spise en is. Og familien WIESE fra Roskilde fik yderligere bekræftet deres indtryk af, at Faaborg er en dejlig by - med munden fuld af is. Her ses far SØREN WIESE og datteren CAROLINE WIESE, som lover, at de vil vende tilbage til Faaborg igen.

- Jeg kan nok ikke lige love gratis is igen, men jeg skulle have tømt min fryser og gjort den klar til næste sommer, siger butiksbestyreren, hvis gratis pose med is blev tømt hurtigere end man kan stave til I.S.

Rokader er også overskriften på, hvad der sker på avisredaktionerne i Faaborg. Journalist SIGNE DAMGAARD JEPSEN, der for tiden er konstitueret lokalredaktør på Fyens Stiftstidendes redaktion i Faaborg, skal midt i november tiltræde et job som fynsredaktør for 24 Timer/Xtra i Odense. I stedet skal TIM VISTI NIELSEN fra avisens Ringe-redaktion være konsti- tueret redaktør i Faaborg, til KARSTEN L. SØRENSEN efter planen 1. marts er færdig med at boltre sig på avisens sportsredaktion i Odense. Allerede 1. november skifter Stiftstidende-vikaren CAMILLA QVISTGAARD DYSSEL til et fast job på Fyns Amts Avis i Faaborg og Ringe, hvor hun har været før - og supervikaren LISBETH KRISTINE CEDRAY smutter tilbage til Langeland for at passe sin freelance-butik. Men hun har lovet at komme igen, hvis vi beder om det.

Forhenværende fisker ARNVID PETERSEN, Bjerne, skal sammen med sønnen THO-MAS PETERSEN drive vognmandsfirma under navnet PETERSEN TRANSPORT. Det markeres med en reception i dag klokken 12-15 i Café Røgeriet på havnen i Faaborg.

LAURA BEATRICE RICKS er en glad skolebestyrer. Hun har nemlig udvidet sin virksomhed Den Gamle Skole på Energivej 2 i Faaborg med hele 350 kvadratmeter lager, sådan så hele "skolen" nu rummer 828 kvadratmeter legetøj. Så nu burde JULEMANDEN nemt kunne finde stedet, hvor han skal hente legetøj til de danske børns ønskelister, så det kan komme gennem skorstenen ned til jule-træet. Glædelig jul, siger vi på forhånd.

En rokade har fundet sted i Svanninge Skoles bestyrelse. IVAN GAMMELGAARD har efter to år på posten frivilligt veget pladsen for BJØRN RAMMING. Han bliver dog siddende i skolebestyrelsen.

Faaborg Håndboldklub har måttet finde på noget nyt som erstatning for sportschef PER TØRSLEV JENSEN, der holdt op, fordi han ville bruge flere penge på spillerindkøb end den øvrige ledelse. Der er nu nedsat et sportsudvalg bestående af cheftræner JOHNNY HVIID SUNESEN, direktør i Faaborg-Midtfyn Elite A/S LARS BRUNSE og formanden for Faaborg Håndboldklub JAN KLINK ANDERSEN. Udvalget er midlertidigt. Håbet er at få ansat en sportschef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce