Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kanonsalut til ære for nyt skib

FAABORG: Vi skrev i går om Faaborg Kanonerlaug, der lørdag kl. 10 afgiver årets sidste salut. Efter at datoen er på plads, har kanonerlauget fået besked om den forestående skibsdåb i Faaborg, hvor "Nina Bres" efter planen ankommer. Tidligere har Ole Hansen fra Faaborg Kanonerlaug lovet at tilegne en salut til det lokale rederi, og derfor er anledning helt perfekt. Så salutten lørdag er altså til ære for "Nina Bres" samt rederiet Bresling & Nielsen.

100 bolde til Faaborg

FAABORG: I dag kl. 17.00 modtager FB & IF samt på Faaborg Stadion de 100 bolde, de vandt i konkurrencen om flest indsamlede mobiltelefoner under DBU's Fodboldskoler, fortæller FB & IF's fodboldformand Søren Bang. Til stede vil der være folk fra DBU, Faaborg BK eventuelt Røde Kors.

Heitmann bliver hjemme

FAABORG-MIDTFYN: Jane Heitmann, Venstre-medlem af kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune, skal ikke til Christiansborg efter valget. Hun har efter sit forsøg på at blive folketingskandidat i Middelfartkredsen valgt at holde sig til det nære: - Jeg har ikke nogen kreds, og jeg har heller ikke forsøgt igen. Jeg er glad og godt tilfreds med min rolle som kommunalpolitiker i Faaborg-Midtfyn Kommune, siger hun.

Fyns Amts Avis retter

FALDSLED: Vi skrev forleden om generalforsamlingen i Idégruppen Vest, der begynder tirsdag den 30. oktober kl. 19.30. Men desværre fik vi sat en forkert lokalitet på. Det rigtige sted er Steensvang Ældrecenter.

Tilbud til bogelskere

Ved bogmessen den 17. november i Forum i København arrangerer Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne en bustur til bogmessen, så bogelskere fra Faaborg-Midtfyn også kan opleve denne begivenhed. Der er afgang fra Faaborg kl. 8, derefter opsamling ved Centrumpladsen i Ringe kl. 8.30, og ved motorvejsafkørsel 11 ved Årslev kl. 8.45. På messen samles forfattere, forlag, illustratorer, boghandlere og bog-elskere i tusindvis, og man ser de nye bøger, hører forfattere fortælle og læse op, deltager i konkurrencer med videre. Kl. 16.30 forlader bussen Forum efter godt fem timer i bøgernes verden.

Prisen for turen er 175 kr. plus 90 kr. til billet til messen (72 kr. ved gruppebillet). Billetter til busturen samt yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Faaborg bibliotek på tlf. 7253 0810. Man kan også læse om messen på www.fmbib.dk eller www.bogforum.dk.

Billardhold vandt igen

FAABORG: Førsteholdet hos Billardklubben Faaborg 2000 har hentet en ny turneringssejr hjem til klubben. Det gik ud over Midtfyn Billardklub i en kamp i Faaborg i Danmarksserien. Preben Christensen, Jan Larsen og Torben Raarup hentede de sejre, der var nødvendige, mens Per Tolderlund tabte sin match.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce